ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

kyparissiotis | Κυριακή, Απριλίου 24, 2016 | 0 σχόλια

ΤΗΝ Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων τίμησε η Β τάξη του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας που συνδυάστηκε με εκπαιδευτική επίσκεψη στον ιερό βράχο της Ακρόπολης αλλά και στο ίδρυμα Ευγενίδου. Πιο αναλυτικά η Β τάξη του ΕΠΑΛ επισκέφθηκε το θόλο του Ιδρύματος Ευγενίδου που αποτελεί μοναδικό στολίδι της τρισδιάστατης απεικόνισης με το εκπληκτικό θέαμα για τις τεκτονικές πλάκες και το ηλιακό μας σύστημα. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ιερό βράχο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα στα πλαίσια του εορτασμού των μνημείων αρχαιολογικής κληρονομιάς με την θέα πάνω από την Ακρόπολη να είναι εκπληκτική.
Μάλιστα η είδηση από την επίσκεψη ήταν ότι μαθητές συνομίλησαν με διευθυντή υποστήριξης έργων που διεξάγονται στο μεγάλο μνημείο με επίκεντρο τον ηλεκτροφωτισμό του Παρθενώνα και ο οποίος κατάγεται από την Τριφυλία, όπου το τμήμα Ηλεκτρολογίας είχε συζήτηση μαζί του. Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές Παναγιώτα Τζαβέλλα, Γιώργος Παπασταθόπουλος και Βάσω Αργυροπούλου.

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια