ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

kyparissiotis | Σάββατο, Απριλίου 16, 2016 | 0 σχόλια

ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ στην υποβάθμιση που θα οδηγήσει σε κατάργηση του γραφείου ΔΕΗ στα Φιλιατρά θέτει το Τοπικό συμβούλιο Φιλιατρών με σκληρή ανακοίνωσή του προς την διοίκηση της υπηρεσίας καθώς στη περιοχή εδρεύει και το τεχνικό τμήμα του οργανισμού. Πιο αναλυτικά η επιστολή αναφέρει ότι:
«Η ανεπαρκής στελέχωση της υπηρεσίας, γνωστή από καιρό, δεν μπορεί παρά να αποτελεί μεθοδευμένη πρακτική απαξίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό, που καλείται να είναι συνεπές στην εξόφληση των λογαριασμών του, αλλά να μην έχει την αυτονόητη τουλάχιστον εξυπηρέτηση ως πελάτης. Παρά τις καθησυχαστικές κατά καιρούς δηλώσεις η πρακτική αυτή στερεί στους πολίτες τη δυνατότητα επιλογής της ημέρας εξόφλησης, δημιουργεί ουρές αναμονής, και ως εκ τούτου ώρες ταλαιπωρίας για τους καταναλωτές, τους οδηγεί σε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής με πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και τελικά προαναγγέλλει το "λουκέτο" του Υποκαταστήματος της ΔΕΗ. Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών με αίσθημα ευθύνης μεταφέρει την έντονη δυσαρέσκεια όλων των πολιτών του Δήμου και διαμαρτύρεται εντονότατα για τη συρρίκνωση του υποκαταστήματος της ΔΕΗ"
Τέλος το τοπικό συμβούλιο Φιλιατρών "Καλεί τη διοίκηση του Εμπορικού Τμήματος της ΔΕΗ στην επαναφορά της λειτουργίας του ταμείου, τουλάχιστον ως είχε μέχρι την 23η Μαρτίου, και την παράλληλη στελέχωση της υπηρεσίας για τη σταδιακή αποκατάσταση της ομαλής καθημερινής λειτουργίας του. Το ταμείο υποκαταστήματος ΔΕΗ ή άλλος εναλλακτικός τρόπος πληρωμής (που απαιτεί ή δεν απαιτεί φυσική παρουσία) θα πρέπει να είναι ελεύθερη επιλογή και όχι εξαναγκασμός του πελάτη. Πρακτικές υποβάθμισης, αποψίλωσης και τελικά κατάργησης του υποκαταστήματος της ΔΕΗ αλλά και άλλων υπηρεσιών που βρίσκονται στο Δήμο Τριφυλίας βρίσκει απόλυτα αντίθετους τους κατοίκους του και έτοιμους για δυναμικές κινητοποιήσεις με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών, την ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών και τέλος την αποτροπή της ερήμωσης των πόλεων του δήμου μας».

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια