google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ 0-3

ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ 0-3

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Μητρόπουλο, που… κέρασε τρις και τον Αντώνη Κορακοβούνη ο οποίος σκόραρε 2 φορές, ενώ ενδιάμεσα σκόραρε και ο Σαράντος Κανελλόπουλος, ο ΠΑΟ Καλού Νερού επικράτησε με το εμφατικό 0-3 της Θύελλας Χαρακοπιού στο μπαράζ δευτεραθλητών της Β” Τοπικής.
Το συγκρότημα του Γιώργου Μητρόπουλου, θα περιμένει να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου, καθώς εάν η Καλαμάτα δεν υποβιβαστεί από την Γ” Εθνική και εάν ο Τσικλητήρας Πύλου καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο από τα μπαράζ, αυτομάτως θα προβιβαστεί στην Α1′ Τοπική κατηγορία, σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει στην Β” Τοπική κατηγορία.
Στα του παιχνιδιού, οι τυπικά φιλοξενούμενοι, μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν με τους Κανελλόπουλο(11′) και Κορακοβούνη(22′)
Η τρίτη τους επίσκεψη στα καρέ του Ποτηριάδη, αποδείχθηκε και… φαρμακερή, όταν ο Μητρόπουλος με κάθετη βρήκε μέσα στην περιοχή τον Κορακοβούνη, αυτός αρχικά απέφυγε τον Κυριακάκη και με δυνατό σουτ έστειλα την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Ποτηριάδη.
Η Θύελλα στην επόμενη φάση, έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν μετά από βαθύ γέμισμα ο Τσιλίκος με κεφαλιά πάσα, έβγαλε τετ α τετ τον Κ. Στασινόπουλο, εκείνος μπήκε στην περιοχή αλλά το δυνατό σουτ με το αριστερό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους, το παιχνίδι αναλώθηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου, με καμία από τις 2 ομάδες να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.
Στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα του Παντελή Τσιγαρίδη, μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε στην γρήγορη ισοφάριση, αλλά τα όνειρα τους σταμάτησαν στο 56′ όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Κανέλλος Λαμπρόπουλος με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ποτηριάδη, δίνοντας… αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
7 λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟ, έφτασε και σε τρίτο τέρμα, όταν σε ταχύτατη αντεπίθεση ο Λαμπρόπουλος βρήκε με μια λίγο μπροστά από τον χώρο του κέντρου τον Μητρόπουλο, εκείνος κινήθηκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή «έσπασε» στον Κορβακοβούνη, ο οποίος από το ύψος του πέναλντι με όμορφο πλασέ, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδα του
Στο 75′ λίγο έλειψε να χαλάσει το παιχνίδι, όταν ο Α. Στασινόπουλος έκανε σκληρό φάουλ στον Μητρόπουλο, επικράτησε ένταση για λίγα λεπτά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Σταυρόπουλος, διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον κ. Αλεξέα και μοιραία δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίχτη λιγότερο.
Στον πάγκο του ΠΑΟ, δεν υπήρχε δεύτερος τερματοφύλακας και χρέη ανέλαβε ο Μαδούρης, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 65ο λεπτό την αναμέτρησης.
Στα υπόλοιπα 15 λεπτά του παιχνιδιού, η Θύελλα προσπάθησε να φτάσει σε κάποιο τέρμα αλλά αποδείχτηκε… άστοχη, καθώς τόσο ο Τσιλίκος στο 84′ όσο και ο Κ. Στασινόπουλος στο 89′ αστόχησαν σε μοναδικά τετ α τετ.
Διαιτητές: Η. Αλεξέας, Σ. Λάμιας, Π. Σερεμέτης
Θύελλα Χαρακοπιού(Παντελής Τσιγαρίδης): Ποτηριάδης, Κυριακάκης, Μ. Στασινόπουλος(39′ λ.τρ Γ. Σκόθος), Ορφανός, Βασιλόπουλος, Α. Στασινόπουλος, Γ. Στασινόπουλος(71′ Σαμπάνι), Μουρδουκούτας(68′ Π.Α Βασιλογιαννακόπουλος), Τσιλίκος, Π.Π Βασιλογιαννακόπουλος, Κ. Στασινόπουλος
ΠΑΟ Καλού Νερού(Γιώργος Μητρόπουλος): Σταυρόπουλος, Σ.Λαμπρόπουλος(65′ Μαδούρης), Γ.Π Βλάμης, Π. Λαμπρόπουλος(69′ Κρητικός), Γαλάνης, Μαρίνης, Μητρόπουλος, Κανελλόπουλος, Κορακοβούνης(83′ Α. Βλάμης), Π. Βλάμης, Κουτσούλης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη