ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ Β ΤΟΠΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

kyparissiotis | Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016 | 0 σχόλια

Αδιάφορα βαθμολογικά θα είναι σχεδόν όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Β” τοπικής αφού έχουν αναδειχθεί και οι πρωταθλητές των ομίλων και οι ομάδες που υποβιβάζονται. Αστέρας Μικρομάνης και Ολυμπιακός Ανάληψης είναι οι πρωταθλητές των ομίλων και του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α1 τοπική, ενώ υποβιβάζονται Αιθαία και Παναθηναϊκός.
Μια εκκρεμότητα υπάρχει μόνο όσον αφορά την δεύτερη θέση του 1ου ομίλου, εκεί όπου το Καλό Νερό θέλει ένα βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θύελλα Μερόπης ώστε να σφραγίσει την δεύτερη θέση (είναι τρεις βαθμούς πίσω ο Πατίστα) και να πάει στο μπαράζ με τον δεύτερο του άλλου ομίλου που είναι η Θύελλα Χαρακοπιού. Ο νικητής αυτού του μπαράζ θα ανέβει στην Α1 τοπική μόνο αν σωθεί η Καλαμάτα από την Γ” εθνική και ταυτόχρονα ανέβει στην Γ” εθνική ο πρωταθλητής της Α” τοπικής.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια