google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΘΕΣΜΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ-ΠΑΡΩΝ Η ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΘΕΣΜΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ-ΠΑΡΩΝ Η ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ



ΚΟΡΥΦΑΙΑ διοργάνωση της αθλητικής οικογένειας αποτέλεσε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Παντριφυλιακού Ομίλου Καλουνερού που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κέντρο Πέτρινο Μπαλκόνι στο Καλονερό παρουσία αθλητικών σωματείων, της ΕΠΣ Μεσσηνίας, αυτοδιοικητικών παραγόντων και πλήθος φίλων του σωματείου που διασκέδασαν ομολογουμένως ως τις πρωινές ώρες σε ένα ελληνικό γλέντι...
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Διονύσιος Γαλάνης ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους, τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών συμβάλλοντας στην αθλητική γιορτή σε μια όμορφη βραδιά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον Πρόεδρο του ΑΟΚυπαρισσίας Γιώργο Φωτεινό και Μπάμπη Αναστασόπουλο από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας που τίμησαν δεόντως χορεύοντας αλλά και με την παρουσία τους την γιορτή της ομάδας. Ο κ. Γαλάνης εκ μέρους του Δ.Σ. έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή ευχόμενος στους 3 τελευταίους αγώνες που απομένουν η ιστορική ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα στην κατηγορία της Β τοπικής κατηγορίας.
Με θερμά λόγια για το έργο που επιτελεί ο Σύλλογος σε δύσκολους καιρός έκανε λόγο στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας τονίζοντας ότι η προσπάθεια αποδίδει καρπούς καθώς όλοι θα δώσουν το παρών σε κάθε αθλητική δραστηριότητα του ομίλου ευχόμενος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα αλλά κυρίως να κάνουμε το περιβάλλον που ζούμε μια καλύτερη κατάσταση με αθλητικά ιδεώδη στους νέους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά. 
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜεσσηνίας κ. Λεωνίδας Οικονομίδης ο οποίος παρών με τον Αντιπρόεδρο της ένωσης κ. Άγγελο Γεωργόπουλο, εξήρε το αθλητικό έργο της διοίκησης που δίνουν το μαχητικό παρών σε κάθε εκδήλωση εντός και εκτός των γηπέδων καθώς σαν ομάδα μιας μικρής περιοχής όπως το Καλονερό να έχει αξιοζήλευτες επιδόσεις και να πηγαίνει αρκετά καλά στο Πρωτάθλημα. Πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα στην κατηγορία της β τοπικής είναι εκπληκτικά ευχόμενος να πετύχει τους στόχους της ώστε να ανέβει κατηγορία όπως έχει εκφράσει η διοίκηση του σωματείου. Αργότερα ειδική μνεία έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ στην πορεία του ΑΟ Κυπαρισσίας που πολλές φορές έχει οδηγήσει την κούρσα του πρωταθλήματος στην κατηγορία του.
Στην εκδήλωση η οποία εκτός από ζωντανή ορχήστρα και λαχειοφόρο αγορά έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Χρονόπουλος, Μαρία Πανουσιοπούλου, Τάκης Τσίγγανος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού φορέα Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Αυλώνος Γιώργος Τσακανίκας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλονερού Σπύρος Παπαηλιού, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη