ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

kyparissiotis | Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016 | 0 σχόλια

Προς νέες αγορές στρέφεται πλέον το Αγγούρι Φιλιατρών, καθώς η εγχώρια αγορά εδώ και χρόνια, δεν μπορεί να απορροφήσει την μεγάλη παραγόμενη ποσότητα του προίόντος. Την περίοδο που διανύουμε, το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής εξάγεται στην Βουλγαρία, ενώ οι Έλληνες παραγωγοί έχουν έρθει φέτος αντιμέτωποι και με το ρωσικό εμπάργκο, καθώς η Τουρκία έχει πλημμυρίσει την αγορά των Βαλκανίων με τα δικά της προϊόντα. Η κατάσταση αυτή στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά δημιούργησε την ανάγκη για διέξοδο σε νέες αγορές, όπως εξήγησε στο filiatranet ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταρισμού Φιλιατρών «Η Τριφυλία», Γιώργος Αλεξανδρόπουλος:
Όπως είπε: «Με την διαφοροποίηση του προϊόντος από την Ο.Π. «ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΑΙΑ», δηλαδή την συσκευασία του σε ζελατίνα, άνοιξε ένας δεύτερος δρόμος για εξαγωγή και πιο συγκεκριμένα προς την αγορά της Ρουμανίας. Η επένδυση από τα μέλη της ομάδος σε ένα μηχάνημα θερμοσσυρίκνωσης, έγινε με σκοπό να ξεφύγουμε από την Ελληνική αγορά, που φέτος παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα, αλλά και να καταξιώσουμε το Αγγούρι Φιλιατρών και σε άλλες χώρες.»

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια