google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

Για εκβιασμό κατηγορείται ένας 77χρονος από την Ναυπακτία, ο οποίος συνελήφθη προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας στην Ηλιούπολη Αττικής.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 77χρονος φέρεται να ζήτησε χρήματα από ιδιοκτήτη τυποποιητηρίου ελαιολάδου στη Μεσσηνία, ο οποίος πρόσφατα κατελήφθη να προωθεί νοθευμένο ελαιόλαδο σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της Αθήνας.
Ο 77χρονος χθες το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, ενώ διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης.

Εκβιασμός
Πριν από μερικές ημέρες ο ιδιοκτήτης του τυποποιητηρίου ελαιολάδου στο Δήμο Οιχαλίας, για το οποίο υπήρξε ανακοίνωση από τον ΕΦΕΤ πως διαπιστώθηκε νόθευση ελαιολάδου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον 77χρονο.
Ο 77χρονος του είπε πως είχε προμηθευτεί κι αυτός νοθευμένο ελαιόλαδο, το κατανάλωσε και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, με αποτέλεσμα να τρέχει συνεχώς στους γιατρούς. Του ζήτησε δε να συναντηθούν.
Η συνάντηση έγινε πριν από περίπου 10 ημέρες σε πλατεία στην Ηλιούπουλη στην Αθήνα, όπου ο 77χρονος είπε στον ιδιοκτήτη του τυποποιητηρίου πως θέλει 1.500 ευρώ για να  μην προχωρήσει καταγγελίες εναντίον του. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται το θύμα, ο 77χρονος είχε μαζί του και παλαιότερα δημοσιεύματα με εταιρίες που είχαν  προβλήματα με προϊόντα τους και αναγκάσθηκαν σε υπέρογκες αποζημιώσεις προς τους καταναλωτές.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη