google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΑΓΡΙΑ κόντρα μεταξύ του δημοτικού συμβούλου Φιλιατρών Γιώργου Ασημακοπούλου και του Αντιδημάρχου Πρασίνου Π. Τσίγγανου σημειώθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. Τριφυλίας για το έργο ανακατασκευής το γηπέδου ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ με αφορμή την παράταση της σύμβασης με τον ανάδοχο. Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας επικαλέστηκε συσκέψεις αλλά κυρίως την υποβολή γραπτού αιτήματος στην αρμόδια υπηρεσία επί 4 μήνες χωρίς απάντηση, κάνοντας ερωτήσεις για την μη ορθή εκτέλεση του έργου από τον ανάδοχο και παρόλα αυτά δόθηκε παράταση στο έργο που ταλανίζει την περιοχή. 
Ο δήμαρχος στο τέλος μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις διετύπωσε τις θέσεις του για την αλλαγή χλοοτάπητα όπως και την διαδικασία εγκατάστασης του εργολάβου, επιβεβαιώνοντας ότι υπήρξαν αντισυμβατικές δράσεις χωρίς όμως ο ίδιος να έχει καμία πολιτική προστασία. Εξιστόρησε την σημασία της επίβλεψης του έργου καθώς η εφαρμογή της μελέτης είχε την επιστημονική υπογραφή των συμβαλλομένων μερών, προσθέτοντας ότι σε δυο συσκέψεις εξετάστηκαν ολα τα ενδεχόμενα μέχρι την αποβολή του αναδόχου. Θεωρήθηκε όμως ως καλύτερη λύση η παράταση του αναδόχου καθώς υπήρχαν βεβαιωμένες εργασίες που έπρεπε να πληρωθούν, ενω τηρήθηκε η διαδικασία χωρίς πολιτική όχληση. Το θέμα τελικά εγκρίθηκε από το Σώμα. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη