ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

kyparissiotis | Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2016 | 0 σχόλια

Προσφορά σε τρόφιμα και αναλώσιμα και από τη ΡΑΚΙ (Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση) Τριφυλίας. 
Όχημα του Δήμου Καλαμάτας αναχώρησε με προορισμό τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού αφού πρώτα φορτώθηκε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 17 Μαρτίου, με είδη ανάγκης που συγκέντρωσε αυτές τις μέρες στην Καλαμάτα η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πρόσφυγες. Το όχημα ξεκίνησε από την Καλαμάτα, ενώ έκανε στάση στην Κυπαρισσία, το Κοπανάκι και στην Οιχαλία. 
Πλήθος κόσμου ευαισθητοποιήθηκε και μάζεψε ρούχα, φάρμακα και τρόφιμα, τα συσκεύασε, τα στοίβαξε, τα κουβάλησε, για να δοθούν σε ανθρώπους που δε γνωρίζει, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα γίνει μια ακόμη αποστολή στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, με τα είδη ανάγκης που συλλέχθηκαν με τη βοήθεια απλών πολιτών, αλλά και φορέων για τους πρόσφυγες. Η κινητοποίηση είναι μια εξαιρετικά εκτεταμένη επίδειξη αλληλεγγύης από μεγάλες μάζες ανθρώπων. Στην όλη προσπάθεια ανταποκρίθηκαν επίσης με προσφορά σε φάρμακα και είδη ατομικής υγιεινής, το Κοινωνικό Ιατρείο Καλαμάτας, η Κοινωνική Επιχείρηση Δήμου Οιχαλίας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, ενώ η ΡΑΚΙ Τριφυλίας συγκέντρωσε τρόφιμα και αναλώσιμα.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια