ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

« 7η Έκτακτη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής» για προμήθεια φρέσκου γάλακτος.

kyparissiotis | Κυριακή, Μαρτίου 06, 2016 | 0 σχόλια

Σας καλούμε να έλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας, στις 04-03-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. για έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:
1)Καθορισμός όρων για τον πρόχειρο διαγωνισμό προμήθειας φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Δ.Ε. Κυπαρισσίας και της ΔΕΥΑΤ και προμήθειας ειδών διατροφής για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ., για το έτος 2016 2)Καθορισμός όρων για τον πρόχειρο διαγωνισμό προμήθειας φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Δ.Ε. Φιλιατρών και προμήθειας ειδών διατροφής για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ., για το έτος 2016
3)Καθορισμός όρων για τον πρόχειρο διαγωνισμό προμήθειας φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Δ.Ε. Γαργαλιάνων και προμήθειας ειδών διατροφής για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ., για το έτος 2016 Παρακαλείσθε σε περίπτωση αδυναμίας σας, να μας το γνωρίσετε για να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος σας.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια