ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

kyparissiotis | Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016 | 0 σχόλια

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ήταν η παρέλαση από συλλόγους και τα σχολεία της Καλαμάτας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην μεγάλη εορτή της Απελευθέρωσης της Καλαμάτας στην πλατεία 23ης Μαρτίου ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος έδωσε το χειροκρότημα που αρμόζει στην ημέρα εθνικής μνήμης. Παρών στις εκδηλώσεις ήταν και το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που έγιναν στην πόλη ενώ έκαναν επισκέψεις.
 ΤΟ ενδιαφέρον των μαθητών που συμμετέχουν σε 2 εκπαιδευτικά προγράμματα ήτα μεγάλο ενώ αποκτά σημασία καθώς η Τριφυλία συνέβαλε τα μέγιστα στον αγώνα της απελευθέρωσης της ευρύτερης περιοχής. Μάλιστα κατά την διάρκεια της τελετής ακούστηκε και το γνωστό δημοτικό τραγούδι με την Αρκαδιανή. Τους μαθητές συνόδευαν οι καθηγητές τους κα Αργυροπουλου, κα Π. Τζαβέλλα και ο κ. Παπασταθόπουλος.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια