ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΛΟΓΩ ΓΙΟΡΤΗΣ

kyparissiotis | Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016 | 0 σχόλια

Στο πλαίσιο των εκκλησιαστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων της εορτής του Πολιούχου της Ιεράς Μητροπόλεως Τριφυλίας &Ολυμπίας και του Δήμου Τριφυλίας Θαυματουργού Αγίου Χαραλάμπους, ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνουν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου & Αγίου Χαραλάμπους Φιλιατρών, συναυλία του Βυζαντινού Χορού της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας, υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής, Χοράρχη κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΤΟΡΟΥ. Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.
Η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας και ειδικότερα ο Βυζαντινός Χορός έχει μία εξαιρετική και πολυβραβευμένη καλλιτεχνική διαδρομή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το έτος 1987. Αξίζει να παρευρεθείτε στην εκδήλωση και να παρακολουθήσετε μία ξεχωριστή συναυλία, προς τιμή του Προστάτη της Πόλεως των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπους.

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια