ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

kyparissiotis | Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2016 | 0 σχόλια


Ο Δήμος Τριφυλίας και ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης στο πλαίσιο του υλοποίησης του Προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας και βασικής υλικήςσυνδρομής (ΤΕΒΑ), που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Κοινωνική Σύμπραξη Μεσσηνίας την Πέμπτη 27/01 έκανε διανομή νωπών κοτόπουλων  σε 320 δικαιούχους .
Τη  Δευτέρα  01/02  προσέφερε 52 μερίδες φαγητού σε  συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη της έννοιας και στήριξής μας. Ευχαρίστησαν μάλιστα θερμά για την εθελοντική  συμμετοχή τους στην κοινωνική δράση του Δήμου  Τον  κ. Χαρ/μπο Γκόρο,  για την ασφαλή  μεταφορά των κοτόπουλων με το φορτηγό  ψυγείο  του. Τον κ. Νικόλαο Σμυρνή,  για τη βοήθεια του στην αποθήκευσή τους  στο ψυγείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιατρών.Τη  Δντρια του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών κ. Όλγα Ξυνοστάθη που μας διέθεσε το χώρο προετοιμασίας του φαγητού και τις εργαζόμενες  κ. κ. Στασινή Δημητρακοπούλου και Διονυσία Μπουρδέκα, οι οποίες μας το μαγείρεψαν με πολύ αγάπη.Αξίζει να σημειωθεί  ότι κοντά μας ήταν και μας βοήθησαν στη διανομή των κοτόπουλων στα Φιλιατρά  οι μαθητές της Ε’ & Στ’ Τάξης  του  3ου  Δημοτικού Σχολείου της πόλης, με το Δ/ντή της Σχολικής Μονάδας κ. Γιάννη Αλεξανδρόπουλο.  Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ο Δήμος Τριφυλίας  θα συνεχίσει  να ενεργεί  και να στηρίζει τους πολίτες του  για να ξεπεράσουν τις  δύσκολες  στιγμές που διανύουμε με αξιοπρέπεια , αισιοδοξία και χαμόγελο.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια