ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ..ΕΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ

kyparissiotis | Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2016 | 0 σχόλια

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα Φιλιατρά, στις αρχές της εβδομάδας, για την οργάνωση της προβολής του Δήμου Τριφυλίας στην τουριστική έκθεση «ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΗ» η οποία θα πραγματοποιηθεί 15-18 Απριλίου στην Αθήνα.
Στην σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας κ. Ι. Κατσούλα έλαβαν μέρος οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρέας Μπουγάς και Αναστάσιος Αδρακτάς, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας κ. Κ. Αγγελόπουλος, τα μέλη της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κα. Β. Πανελάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών και κα. Β. Καλκαβούρα, πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων καθώς και Εκπρόσωπος των Οινοπαραγωγών της Τριφυλίας κ. Α. Ψυχογιός. Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση και τον προγραμματισμό για την επικείμενη συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας στην έκθεση, με τον καθένα από τους παρευρισκόμενους να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης.
filaitranet

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια