ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ

kyparissiotis | Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016 | 0 σχόλια

 
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ημερίδα αναμένεται να διοργανώσει με πρωτοβουλία της η Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας με πρόταση που έκανε ο πρόεδρος Κώστας Αγγελόπουλος, μετά από συνάντηση στο δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, με κοινή διοργάνωση ώστε να αποκτήσει θεσμό για την περιοχή μας.. Κύριο αντικείμενο της συνεργασίας αποτέλεσε η προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Τριφυλίας το οποίο πρέπει να διευρυνθεί σε κάθε κατεύθυνση..
Η ημερίδα προγραμματίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία. Κεντρικό θέμα του θα είναι «Τουριστική συνείδηση και δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής» ενώ ομιλητές θα είναι οι: Ελενα Γκίγκα διευθύντρια Ανθρώπινοι Δυναμικού της Costa Navarino με θέμα «Χαμογελάω γιατί υπάρχει λόγος. Συναισθηματική νοημοσύνη και γλώσσα του σώματος». Δημήτριος Πετρόπουλος καθηγητής ΤΕΙ Καλαμάτας Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα «Συνύπαρξη αγροτικού και τουριστικού προϊόντος». Βασίλης Πουλόπουλος διδάκτωρ μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με θέμα «Τεχνολογία – τουρισμός, το αύριο είναι εδώ». Ιωάννης Κριτσωτάκης διδάκτωρ Εμπορικών Επιστημών και συγγραφέας, με θέμα «Πελάτης: ποιος είναι και πώς θα τον κερδίσω». 
                             
                            

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια