google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Βολές σε βάρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε προχθές στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, για το θέμα του Κυπαρισσιακού κόλπου. Τη στιγμή που είναι γνωστή η σκληρή πρόταση της Εισαγγελέως στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την υπόθεση παραβίασης Κοινοτικής Οδηγίας από τη χώρα μας, για καταδίκη και επιβολή προστίμου. Ο κ. Κατσίβελας ανέφερε πως έχει αμφιβολίες για το ποιος προστατεύει τα συμφέροντα του δημοσίου και των κατοίκων, μιλώντας για στημένο παιχνίδι. Όπως είπε, οι καταγγέλλοντες είναι αυτοί που σήμερα νομοθετούν στην κυβέρνηση, ενώ επιτέθηκε σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν να γίνει εθνικό πάρκο ο Κυπαρισσιακός, σημειώνοντας παράλληλα πως αυτό που συμβαίνει είναι πολιτικά και ηθικά ανέντιμο. Το υπουργείο, είπε, προτιμά να μιλά με κάποιους, αλλά όχι με όλους. Η δημοτική Αρχή δεν έχει ενημερωθεί για τίποτα.
Επέμεινε δε στην άποψη και την απόφαση του Σώματος κατά του εθνικού πάρκου, κατηγορώντας ξανά Οργανώσεις και συλλόγους που κάνουν ό,τι θέλουν στο υπουργείο, ενώ μίλησε για καταστροφικές ιδεοληψίες και πολιτικές αντιλήψεις σε βάρος της περιοχής. Ο Νώντας Βουδούρης ζήτησε να μην εθελοτυφλούν, θύμισε την απόφαση του ΣτΕ, αναφέρθηκε στην Εισαγγελική πρόταση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει αλλά ψάχνει να βρει τη μέση λύση για να μην περάσουν τα σκληρά μέτρα που ζητά η ΕΕ και να μην καταστραφεί στο τέλος το Καλό Νερό. «Λίγη επαφή με την πραγματικότητα δε βλάπτει», σημείωσε.
Θάρρος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη