google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ξεκινά από τον Δήμο Τριφυλίας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το πρόγραμμα “Άθληση για όλους”, το οποίο αφορά σε προγράμματα αθλητισμού του γενικού πληθυσμού.
Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλλιέργεια και προαγωγή του πνεύματος του Αθλητισμού και του Πολιτισμού και σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα υλοποιήσει Προγράμματα Άθλησης για Όλους μεγάλης διάρκειας περιόδου 2015 – 2016.
Στόχος των προγραμμάτων είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των πολιτών, η καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η διέξοδος από τα  καθημερινά προβλήματα, η ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και  η αναψυχή των αθλουμένων και εν τέλει η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Η άσκηση με συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστικά κοινωνική επένδυση, γιατί συμβάλλει στην πρόληψη προβλημάτων υγείας και εκφυλιστικών τάσεων, στην αποτροπή από βλαπτικές συνήθειες και συμπεριφορές και γενικά σε μία καλύτερη σχέση ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, θα εφαρμόζεται 2 ή  3 φορές / εβδομάδα από 4 πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής  και περιλαμβάνει:
  • ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 3 τμήματα     (Κοπανάκι, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνοι, στους Δημοτικούς     Παιδικούς Σταθμούς)
  • ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, 6-12 ετών, 3 τμήματα
     (2 τμήματα στους Γαργαλιάνους, και 1 στα Φιλιατρά)
  • ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 13-18 ετών, 3 τμήματα (Κοπανάκι, Φιλιατρά, Γαργαλιάνοι)
  • ΑΣΚΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ,   2 τμήματα
     (2 τμήματα στα ΚΑΠΗ Φιλιατρών)
  • ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, 19-65 ετών, 1 τμήμα (Κοπανάκι)
  • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, 19-65 ετών,2 τμήματα (Γαργαλιάνοι, Φιλιατρά)
  • ΑΣΚΗΣΗ ΑΜΕΑ , 3 τμήματα ( 3 τμήματα στα Φιλιατρά)
Η ημερομηνία έναρξης του προγραμμάτων θα είναι η Δευτέρα 8/2/2016 και η τελική ημερομηνία διεξαγωγής του είναι η 31/7/2016. Οι τελικοί χώροι άθλησης θα ανακοινωθούν με νέα ενημέρωση ανάλογα με τις αιτήσεις και τις ανάγκες του προγράμματος.
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, υποβάλλοντας τις αιτήσεις τους στους υπεύθυνους γυμναστές. Μαζί με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν Ιατρική Βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιατρό που να βεβαιώνει την καλή κατάσταση της υγείας τους και τη δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας :
Για τα τμήματα Κοπανακίου και Φιλιατρών: υπεύθυνος γυμναστής     Γεώργιος Ράμμος 6946358509
Για τα τμήματα ΑΜΕΑ :υπεύθυνη γυμνάστρια Μπαγουρδή Μαριάννα 6946211542
Για τα τμήματα Τρίτης Ηλικίας :υπεύθυνη γυμνάστρια Γαρατζιώτη Ασπασία 6945202766
Για όλα τα τμήματα Γαργαλιάνων :υπεύθυνος γυμναστής Νικολόπουλος Νικόλαος 6944337543

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη