ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΡΕΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΑΜΕΣΑ...

kyparissiotis | Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2016 | 0 σχόλια

Η «κάρτα του αγρότη» βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου με την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.

Το υπουργείο προχώρησε σήμερα τις απαραίτητες διαδικασίες για την κατοχύρωση του ονόματος «κάρτα του αγρότη». Στόχος είναι η χρηματοδότηση της παραγωγικής διαδικασίας και η παροχή ρευστότητας στην αγροτική οικονομία.
Με την «κάρτα του αγρότη», ο παραγωγός θα μπορεί να προεισπράττει όλο το χρόνο έναντι των ενισχύσεων που δικαιούται, από το Τραπεζικό ίδρυμα της προτίμησής του, με χαμηλό επιτόκιο, χρήματα που του είναι απαραίτητα για την αγορά εφοδίων και τη χρηματοδότηση εν γένει της δραστηριότητάς του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, η κ. Κατσέλη εξέφρασε τη βούλησή της Ένωσης να συνδράμει στην υλοποίηση της κάρτας αυτής.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια