google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 9 απευθείας πτήσεις για Μεσσηνία από τον Απρίλιο

9 απευθείας πτήσεις για Μεσσηνία από τον Απρίλιο

Αύξηση αφίξεων κατά 28% έναντι του 2015 αναμένεται για εφέτος στη Μεσσηνία, με βάση και τα νέα δρομολόγια των αεροπορικών από τον Απρίλιο.
Εννέα νέες απευθείας πτήσεις και δύο νέες αεροπορικές εταιρίες στο διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», αναμένεται να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους Ευρωπαίους ταξιδιώτες και βελτιώνουν την προσβασιμότητα στη Μεσσηνία.

Οι νέες πτήσεις ξεκινούν από τον Απρίλιο του 2016 ως εξής:
- Η British Airways θα εξυπηρετεί 2 πτήσεις την εβδομάδα με δρομολόγια από Λονδίνο – Heathrow κάθε Πέμπτη και Σάββατο.
- Η Vueling θα εξυπηρετεί 1 πτήση από τη Ρώμη – Fiumicino, Ιταλία κάθε Παρασκευή.
- Η Aegean Airlines θα εντάξει φέτος 6 νέες πτήσεις από Μιλάνο (Τρίτη), Κοπεγχάγη (Δευτέρα), Μπίλουντ (Δευτέρα), Παρίσι (Τρίτη), Λυών (Τρίτη) και Νάνδη (Σάββατο).
H τουριστική σεζόν στην Ελλάδα ξεκινάει από την Μεσσηνία, με τις πρώτες πτήσεις της Aegean Airlines από Μόναχο, Ντίσελντορφ και Στοκχόλμη τον Φεβρουάριο και λήγει την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η Costa Navarino, η συνολική αύξηση των διεθνών πτήσεων από το 2010 (πριν ξεκινήσει τη λειτουργία του το πολυτελές θέρετρο) μέχρι και σήμερα θα ξεπεράσει το 218%.
Οι νέες πτήσεις αναμένεται να μεταφέρουν επιπλέον 25.000 χιλιάδες επισκέπτες στην Πελοπόννησο. Παράλληλα, τα άμεσα έσοδα από την αύξηση των επισκεπτών στην Μεσσηνία για το 2016 αναμένεται να είναι 17,5 εκατ. ευρώ. Η δευτερογενής επίδραση των εσόδων στην οικονομία ανέρχεται σε επιπλέον 28,8 εκατ., σύμφωνα με τον πολλαπλασιαστή εισοδήματος της τουριστικής δραστηριότητας (2,65) του ΚΕΠΕ.
Η TEMES Α.Ε φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino, συνεργάστηκε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον διεθνών αεροπορικών εταιριών, που θα ενισχύσουν την πρόσβαση και σύνδεση με το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας.
Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES Α.Ε., αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Aegean συνεχίζει να εμπιστεύεται τον προορισμό διευρύνοντας το δίκτυο των προορισμών της με την προσθήκη έξι νέων, καθώς και για την συνεργασία μας με αεροπορικές εταιρίες, όπως η British Airways και η Vueling. Η Costa Navarino θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για την καθιέρωση της Μεσσηνίας ως ενός από τους πιο ποιοτικούς και αναγνωρισμένους προορισμούς της Μεσογείου».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη