ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

kyparissiotis | Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2016 | 0 σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων Νομού Μεσσηνίας έλαβε απόφαση για 48ωρη απεργία όταν και αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό. Καλούμε τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι μπροστά στην νέα επίθεση- ταφόπλακα για την ασφάλιση. Πρόκειται για ένα δικαίωμα που κερδήθηκε με τεράστιες θυσίες από τους εργαζόμενους και αποτελεί το τελευταίο αποκούμπι της εργατικής- λαϊκής οικογένειας, δεν μένει κανένα περιθώριο για υποχώρηση.
Επίσης αποφάσισε την συμμετοχή στην σύσκεψη με θέμα “Συμπεράσματα του Αγώνα μας Ενάντια στο χτύπημα της Κοινωνικής Ασφάλισης και ο Σχεδιασμός της Δράσης για την Κλιμάκωση της Πάλης”. Η σύσκεψη οργανώνεται από το συνδικάτο υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα, το συνδικάτο οικοδόμων και το σωματείο της ΔΕΥΑ Μεσσηνίας και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο αμφιθέατρο της φιλαρμονικής και ώρα 19:00. Από το ΔΣ

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια