google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ -ΓΕΛ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΚΟΡ 4-3

ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ -ΓΕΛ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΚΟΡ 4-3



ΗΡΩΙΚΗ νίκη πέτυχε στον δεύτερο αγώνα του σχολικού πρωταθλήματος το Επαγγελματικό Λύκειο Κυπαρισσίας στον αγώνα της Δευτέρας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της πόλης με αντίπαλο το Γενικό Λύκειο των Φιλιατρών.. Παρά το γεγονός ότι στο πρώτο 10λεπτο το ΕΠΑΛ έχανε με 2-0 κατάφερε να ανατρέψει σε 70 λεπτά το σκορ με αποτέλεσμα να πάρει την μεγάλη νίκη σκορπίζοντας χαρά στους δεκάδες μαθητές φιλάθλους που γέμισαν τις κερκίδες με περισσότερα από 400 άτομα...
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τέρματα στο 4ο και 11ο λεπτό μετά από ενέργειες του Παναγόπουλου και πάσα του Κορόβηλα, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό καθώς στο 18ο λεπτό ο Γιώργος Ζώτος έκανε το εκπληκτικό 2-1. Λίγη ώρα αργότερα σε πλεονεκτική θέση ο ίδιος παίκτης διαπέρασε τα δίχτυ του Τσοροβά κάνοντας 2-2. Ωστόσο οι Φιλιατρινοί απάντησαν στο 20' με το 3-2 ενώ οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν καθώς πριν λήξει το ημίχρονο σκόραραν μετά από φάουλ κάνοντας το 3-3. Ο Ζώτος δικαιολογημένα ήταν ο σκόρερ του αγώνα με 3 συνολικά τέρματα.
ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟ ΕΠΑΛ ΑΝΑΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ
Στην επανάληψη η ομάδα του ΕΠΑΛ ανέβασε ρυθμό κάνοντας γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας με έξυπνες κινήσεις για να φέρουν το παιχνίδι με το μέρος τους, με αποτέλεσμα στο 67ο λεπτό ο Γιάννης Τριγάζης να φιλοδωρήσει τους Φιλιατρινούς με ένα ακόμα μοναδικό τέρμα αφού μετά από δυνατό σουτ η μπάλα βρήκε τα δίχτυα κάνοντας το τελικό 4-3. Οι πανηγυρισμοί ήταν μοναδικοί στην εξέδρα. Ο Προπονητής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας Θεόδωρος Γεωργαλής τόνισε ότι "ξέραμε ότι ήταν  δύσκολο παιχνίδι στην αρχή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 2-0 όμως οι παίχτες μου δεν τα παράτησαν έδωσαν και την ψυχή τους και κατάφεραν να το γυρίσουν σε 4-3 συγχαρητήρια σε όλους". Ευχαρίστησε τέλος τον Ηρακλή Κυπαρισσίας και την ομάδα του Καλονερού για την φιλοξενία στα αποδυτήρια της ομάδας.
ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Κορωναίος Στέλιος, Κανονιέρης, Ντούσα, Αρβανίτης, Ζώτος Γ., Παππάς, Νικολακόπουλος Φ., Τριγάζης, Τρόκα Α., Κανονιέρης Αν., Μαυρέκας.
ΓΕΛ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Τσοροβάς, Τασούλης, Παναγόπουλος, Παπαδήμος, Μιχαλακόπουλος, Καφύρας, Κοροβίλας, Οικονομόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Φουντάς, Φαρμάκης.
kyparissialive.blogspot.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη