ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Συλλήψεις 3 ατόμων για "ζάρια" στη Κυπαρισσία

kyparissiotis | Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2016 | 0 σχόλια

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (24.2.2016) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, τρεις (3) αλλοδαποί,υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 19, 30 και 48 ετών, αντίστοιχα, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, κατέλαβαν τους ανωτέρω, σε εξωτερικό χώρο, να διενεργούν και να συμμετέχουν σε παράνομο τυχερό παιχνίδι «ζάρια».
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα (1) ζεύγος ζάρια και χρήματα, ως προερχόμενα από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσία

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια