google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η..ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Η..ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Το Τοπικό Συμβούλιο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φιλιατρών έχουν συναντηθεί με τους τοπικούς συλλόγους για την προετοιμασία και το συντονισμό του φετινού καρναβαλιού. Η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 13 Μαρτίου στις 3:30 μμ στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών. Θα συμμετέχουν καρναβαλιστές από τα Φιλιατρά και τις γειτονικές πόλεις. Οικονομικά το καρναβάλι στηρίζεται από το Δήμο Τριφυλίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση καθώς και από επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες της περιοχής. Μεγάλος χορηγός και αυτή τη χρονιά θα είναι η COSTA NAVARINO με τη χορηγία των ηχητικών.
Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Τριφύλιους όχι μόνο να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση αλλά και να μεταμφιεστούν και να συμμετέχουν σ` αυτήν. Στις τρεις καλύτερες συμμετοχές, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα δοθούν χρηματικά βραβεία. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών στην κυρία Μαρία Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο 2761360023 και στην κυρία Παντελάκη Βιβή στο τηλέφωνο 6972297936.
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Φιλιατρά θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 6 Μαρτίου με την αναβίωση του εθίμου της «ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑΣ» από τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού. Οι «ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΕΣ» θα συγκεντρωθούν στις 6:30 η ώρα το απόγευμα στο περίπτερο του Ομίλου στην Πλατεία για να περιηγηθούν σε όλη την πόλη. Την ίδια ώρα περίπου μόλις μαζευτούν οι «ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΕΣ», το χορευτικό του Μορφωτικού Συλλόγου «Ο Πυρσός» θα χορέψει στην Πλατεία αποκριάτικους χορούς.
Μετά την περιήγησή τους στην πόλη οι «ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΕΣ» θα καταλήξουν στο παλιό ελαιοτριβείο του Βορρέ για διασκέδαση. Την ίδια μέρα, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στις 11:00 το πρωί θα γίνει το ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ για τα παιδιά. Σημείο συνάντησης η Κεντρική Πλατεία. Και αυτή η εκδήλωση οργανώνεται από τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού. Οι φίλοι μας μπορούν να μαθαίνουν τα νέα του ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ από τη σελίδα μας στο facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/profile.php?id=100011435706656. Στη σελίδα, εκτός από τα νέα υπάρχουν video από τις παλιές καρναβαλικές εκδηλώσεις του Καρναβαλιού των Φούληδων και εκατόν εξήντα πέντε περίπου φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη