ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ 10 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

kyparissiotis | Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016 | 0 σχόλια

Νέα παράταση 10 μηνών, έως και τον Οκτώβριο, σχεδιάζεται για να ολοκληρωθεί το έργο αναδιαρρύθμισης του ισογείου των εξωτερικών ιατρείων και της διοίκησης στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ. Το θέμα συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου την περασμένη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε, προκειμένου η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας να δώσει σχετική βεβαίωση για το χρόνο της παράτασης. Στην εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας επισημαίνονται τα σοβαρά προβλήματα στην υλοποίηση του έργου με:
Την εκκένωση όλου του ισογείου του Νοσοκομείου που ζήτησε ο ανάδοχος και την απόφαση το έργο να γίνει σε δύο χωροταξικές φάσεις. Τα ζητήματα στη χρηματοδότηση του έργου, με αποτέλεσμα ο ανάδοχος να υποβάλλει κάθε φορά ειδική δήλωση διακοπής των εργασιών, λόγω μη έγκαιρης πληρωμής των λογαριασμών, ενώ για 3 μήνες (από Αύγουστο έως Νοέμβριο) το έργο σταμάτησε. Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ του ΕΣΠΑ (μέχρι το τέλος του 2015) και για τη συνέχιση και ολοκλήρωση των εργασιών τα χρήματα θα δοθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια