google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τέλος Άγρας – Πάμισος 1-1. Το μπλόκο των Γαργαλιάνων…

Τέλος Άγρας – Πάμισος 1-1. Το μπλόκο των Γαργαλιάνων…

Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΤο μπλόκο των Γαργαλιάνων…Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα του αγώνα Τέλος Άγρας – Πάμισος 1-1.
Οι «Νησιώτες» όπως και πέρυσι έτσι και φέτος σκόνταψαν στην έδρα των «ερυθρόλευκων» και άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς.Αυτό είχε ως συνέπεια ο Τσικλητήρας Πύλου να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς και η 3η Κυπαρισσία στους 6 βαθμούς.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με εκατέρωθεν ευκαιρίες, πολύ δυνατό και ικανοποίησε απόλυτα τους 400 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ο Άγρας αισθάνεται και φυσικά ικανοποιημένος από τον βαθμό που απέσπασε μιας και έμεινε μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Το φιλμ του αγώνα
1′ Φαουλ του Παναγιωτόπουλου, κεφαλιά του Σώκαλη στο πρώτο δοκάρι η μπάλα λίγο άουτ
11′ Δυνατό πλάγιο αόυτ του Παναγιωτόπουλου, απομάκρυναν οι αμυντικοί σε ένα σημείο που ο Χατζηπαναγιώτης δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
18′ Σουτ του Κουρούπημ δύσκολα σε κόρνερ ο Τσαμπάς, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρήστος Τρίψας, κεφαλιά του Μωράκη στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσαμπάς και πάλι είπε όχι.
Στα επόμενα λεπτά, το παιχνίδι αναλώθηκε στον χώρο του κέντρου, με τον Πάμισο να παίρνει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Τσαμπά.
Η επόμενη καλή στιγμή του παιχνιδιού άνηκε στον Πάμισο, όταν ο Χρήστος Τρίψας έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ στο 41ο λεπτό.
Στο 51ο λεπτό, ο Τέλος Άγρας διαμαρτυρήθηκε για πέναλντι σε χέρι του Μωράκη.
Στο 54′ ο Σαραντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1, στο ντεμπούτο του με τα «πράσινα».
61′ διαγώνιο σου του Κουρούπη η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσαμπά
63′ 1-1 Ο Τέλος Άγρας ισοφάρισε με πανέμορφο τέρμα του Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος πήρετην μπάλα από αριστερά, πέρασε όποιον βρέθηκε στο διάβα του, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ στην απέναντι γωνία έφερε το ματς στα ίσα.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Άγρα να κάνει το 2-1 στο 71′ όταν η μπάλα στρώθηκε στον Γιώργο Χατζηπαναγιώτη, εκείνος το σουτ με μια, αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά έξω από τα δοκάρια του Καλλιντέρη.
Στο 78′ Φαουλ του Χ. Τριψα, κεφαλιά του Τσουλάκου η μπάλα «έγλειψε» το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσαμπά.
Τέλος Άγρας(Θανάσης Λακριντής): Τσαμπάς, Χατζηπαναγιώτης, Νικολακόπουλος, Κοσυφολόγος, Σωτηρόπουλος, Σώκαλης, Μπουρλάκης (70′ Νικολόπουλος), Παπανδρεόπουλος (80′ Μπολούν), Γεωργόπουλος, Πότσης, Παναγιωτόπουλος.
Πάμισος Μεσσήνης(Αντώνης Μαυρέας): Καλλιντέρης, Ι. Τρίψας (80′ Τουρλίδας), Κανελλόπουλος, Μπαλαλάς(71′ Χελάς), Μπερερής, Μωράκης, Κουρούπης, Χ. Τρίψας, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος(56′ Γεωργιόπουλος), Τζανετέας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη