google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΩΡΙΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3. «Καθάρισε» στο 2ο ημίχρονο. Με ταξί οι παίκτες του ΑΟΚ

ΔΩΡΙΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3. «Καθάρισε» στο 2ο ημίχρονο. Με ταξί οι παίκτες του ΑΟΚ

Μέχρι το 68′ άντεξε η ομάδα του Δωρίου αφού μέσα σε ένα 10λεπτο η Κυπαρισσία πέτυχε τρία γκολ και έφυγε με το διπλό από το Δώριο. Η ομάδα του Γιάννη Δανίκα συνεχίζει λοιπόν τις καλές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο, συνεχίζει με νίκες και ευελπιστεί αύριο σε γκέλες Πύλου και Παμίσου.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι παίκτες του ΑΟΚ πήγαν με ταξί στο γήπεδο από το Καλό Νερό μιας και έπεσαν στο μπλόκο των αγροτών που δεν τους επέτρεψε να περάσουν.
Έτσι, ήρθε ταξί στο Καλό Νερό όπου μετέφερε στο γήπεδο την αποστολή της ομάδας. Ελληνικό και αυτό!Από την άλλη, το Δώριο όπως είπαμε προσπάθησε για κάτι θετικό αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι γνώρισε ακόμα μία ήττα. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με Μοντεσάντο, Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλο αλλά ο Δήμας κράτησε το μηδέν στην εστία του.
Στο 68′ ο Γεωργιόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δήμα κάνοντας το 0-1 και πέτυχε παράλληλα γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Στο 76′ ο Καμποσιώρης έκανε την σέντρα και ο Κόλλιας με προβολή έκανε το 0-2.
Στο 78′ ο Γεωργιόπουλος και πάλι σε τετ α τετ νίκησε το Δήμα κάνοντας το 0-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σερεμέτης, με βοηθούς τους Κασκάνη και Τσοπανάκη.
ΔΩΡΙΟ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Δήμας, Γεωργιόπουλος, Γκιάτα, Γκότσης, Αλεξόπουλος (76΄ Λόντος), Τσαμπούρης, Λιόγας, Μεμά, Ψωρομύτης, Μωράκης, Γεωργακόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Γιάννης Δανίκας): Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Κωνσταντόπουλος (46΄ Κόλλιας), Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Καμποσιώρης, Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος (64΄ Μιτρόφ).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη