google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΡΑΔΙΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΒΡΑΔΙΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΒΡΑΔΙΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Δύο ντοκιμαντέρ θα προβληθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα Φιλιατρά στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο. Το Σάββατο 30/1/2016 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ» του Θόδωρου Μαραγκού και την Κυριακή 31/1/12016 το ντοκιμαντέρ της Έλενας Ζερβοπούλου  GREECE DAYS OFCHANGE. Και οι δύο προβολές θα γίνουν στις 7:30 το βράδυ.
Το νέο ντοκιμαντέρ του Θόδωρου Μαραγκού, «Πώς να σωπάσω», πραγματεύεται μια εικόνα της Ελλάδας διαφορετική απ' αυτήν που παρουσιάζουν οι πολιτικοί και δείχνουν τα ΜΜΕ, μια ταινία με πλοκή και δράση, αλλά και χιούμορ. Σύμφωνα με το σκηνοθέτη, όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την ταινία, είχαν την ανάγκη να καταθέσουν τον «προσωπικό τους λόγο», για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. «Δώσαμε μεγάλη σημασία στην καλλιτεχνική της μορφή», λέει, και «επιδιώξαμε να έχει κινηματογραφικό ενδιαφέρον με πλοκή και δράση, χωρίς ωστόσο να λείπει και το χιούμορ». Την προβολή της ταινίας θα προλογίσει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Στο ντοκιμαντέρ GREECE DAYS OF CHANGE  στην εποχή της βαθιάς κρίσης, τρεις Έλληνες επιχειρούν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Παρακολουθώντας τις ιστορίες τους, συνειδητοποιούμε ότι υπάρχει μια δυναμική αλλαγής στη σημερινή Ελλάδα, πως ο καθένας μας μπορεί να διεκδικήσει βασικά δικαιώματα, επαναπροσδιορίζοντας τους προσωπικούς του στόχους και συμμετέχοντας σε κοινωνικά δίκτυα συλλογικής δράσης.Για την οργάνωση των εκδηλώσεων συνεργάζονται ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών, ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, ο Όμιλος Φίλων Αγρίλη, ο Σύλλογος Λιμεναρίου, το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, και ο Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού. Μάλιστα η εκδήλωση αυτή θα είναι η πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία των συλλόγων αυτών. Η είσοδος και για τις δύο βραδιές θα είναι 5€ .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη