google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Υπογράφτηκε χθες η σύμβαση και ανέλαβε καθήκοντα η νομική σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας Κωνσταντίνα Μαραλέτου. Ετσι για πρώτη φορά ο δήμος αποκτά δικηγόρο σε μόνιμη βάση, κάτι που ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίο. Η επιλογή έγινε μέσα από διαδικασία αξιολόγησης κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι είχαν υποβάλει σχετική αίτηση. Το αντικείμενο της απασχόλησής της, όπως προσδιορίζεται και στην σχετική απόφαση πρόσληψής της, είναι η κάλυψη των γενικών νομικών θεμάτων των υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας και των Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου και η υπεράσπιση των συμφερόντων του δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. του ενώπιον των δικαστηρίων ή άλλων αρχών σε όλες τις υποθέσεις του. Η Κωνσταντίνα Μαραλέτου, που κατάγεται από την Καλαμάτα, είναι απόφοιτη του Εθνικό και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών: Τμήμα Νομικής.
Το 1998 απέκτησε άδεια ασκήσεως δικηγορικού επαγγέλματος και έκτοτε ασκεί δικηγορία στον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας. Από το έτος 2006 είναι δικηγόρος παρ’ εφέταις. Κατά την διάρκεια των σπουδών της έχει κάνει μαθήματα στο Ποινικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, στο Διεθνές Δίκαιο, στο Οικονομικό Δίκαιο και στο Δίκαιο Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία στη Νομική Σχολή. Εχει τελειώσει ιδιωτική σχολή Computer Science, έχει συμμετάσχει στο Summer School, συνεργασία του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Temple University, School of Law of U.S.A. με θέμα Πνευματική Ιδιοκτησία και Ευρωπαϊκό Ποινικό Δίκαιο. Το Νοέμβριο του 2002 εισήχθη στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2002 – 2003 όπου εκπόνησε μεταπτυχιακή εργασία με θέμα «Θεμελιώδεις δικονομικές αρχές του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας (Κ.Δ.Δ/μ)» και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Δημόσιο Δίκαιο.
Είχε συνεργασία με την Πανελλήνια Τράπεζα από την αρχή της λειτουργίας της στην Καλαμάτα έως την απορρόφησή της από άλλο τραπεζικό ίδρυμα. Έχει συμμετάσχει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα της ΕΕΛΕ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επίσης έχει συγγράψει αρκετές πανεπιστημιακές εργασίες και στο βιογραφικό της υπάρχουν πλήθος συμμετοχές σε συνέδρια και διαλέξεις.
kopanakinews

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη