google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Πιστέυω ότι το Α.Τ. Γαργαλιάνων μπορεί και πρέπει να εποπτεύει αστυνομικά την ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων την Costa Navarino καθώς και την κοινότητα Χώρας. Για το επικείμενο κλείσιμο του Α.Τ. Γαργαλιάνων τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο gargalianoionline ο πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Κυριαζής Κατρίτσης.
Ο κ. Κατρίτσης δήλωσε τα εξής: «Πληροφορήθηκα τα δυσάρεστα νέα για την πιθανή κατάργηση του Α.Τ. Γαργαλιάνων και ανησυχώ βαθύτατα για την μέχρι τώρα εξέλιξη του θέματος. Η εμπειρία μου λέει πως ότι παρουσιάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό και ολοκληρώνεται, βλέπε Καποδίστρια και Καλλικράτη. Συντάσσομαι πλήρως με τις απόψεις του κ. Δημάρχου και θεωρώ ότι με κατάλληλες ενέργειες μπορεί να διασωθεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η αστυνόμευση της πόλης των Γαργαλιάνων και της Χώρας μπορεί να γίνει σωστά με αστυνόμευση απόστασης 30 χιλιομέτρων από το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα της Πύλου ή της Κυπαρισσίας. Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι οι Γαργαλιάνοι σαν μεγαλύτερη Δημοτική Ενότητα στην Τριφυλία έχει όλα τα προσόντα να κρατήσει το αστυνομικό τμήμα. Επιπλέον το αστυνομικό τμήμα θα πρέπει να παραμείνει στο μέρος το οποίο η τότε Δημοτική Αρχή Γαργαλιάνων, πριν 30 χρόνια, παραχώρησε το κτίριο στην Κεντρική Πλατεία των Γαργαλιάνων δωρεάν για χρήση από το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων, κατόπιν δικαστικής απόφασης όπου άλλαξε την χρήση της δωρεάς του αειμνήστου Κοκκώνη. Πιστέυω ότι το Α.Τ. Γαργαλιάνων μπορεί και πρέπει να εποπτεύει αστυνομικά την ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων την Costa Navarino καθώς και την κοινότητα Χώρας"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη