google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δυστυχώς όλοι είμαστε λίγο-πολύ μ ο υ σ ο υ λ μ ά ν ο ι…!!!

Δυστυχώς όλοι είμαστε λίγο-πολύ μ ο υ σ ο υ λ μ ά ν ο ι…!!!

  Η πρόταση ακούγεται βαρειά και υβριστική, αλλά θα προσπαθήσουμε να απο-δείξουμε πως είναι αληθινή ,σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό…
  Σκοπός μας είναι να ξεκινήσουμε τον πόλεμο εναντίον του Ισλάμ, πρώτα από τον κακό εαυτό μας και τους γύρω μας!...

         Καινή Διαθήκη  και Κοράνι βασίζονται στην Παλαιά Διαθήκη!!!
   Για να εξηγήσουμε τα δύο στρατόπεδα : Ισλαμιστών και Χριστιανικού κόσμου, θα  πρέπει να έχουμε μελετήσει το Κοράνι  και το Ευαγγέλιο. Αλλά δυστυχώς σχεδόν κανένας Έλληνας  ή Ευρωπαίος δεν έχει μελετήσει το Ευαγγέλιο, ούτε -βέβαια- και το Κοράνι… Και ,ναι μεν οι Μουσουλμάνοι διαβάζουν υποχρεωτικά το Κοράνι, αλλά χωρίς να του ασκούν κριτική, και είναι σαν να μην το διάβασαν. Και κανείς μα κανείς Μουσουλμάνος δεν έχει διαβάσει τα 4 ευαγγέλια ,γιατί αμέσως θα άλλαζε θρησκεία...
 Η Καινή Διαθήκη είναι το πρώτο βιβλίο παγκοσμίως με τα περισσότερα αντίτυπα,  περίπου 5 δισεκατομμύρια. Το Κοράνι έρχεται δεύτερο με 2,  και τρίτο βιβλίο παγκοσμίως έρχεται το Κόκκινο Βιβλίο του Μάο με 1,5  δισεκατομμύριο.
  Καινή Διαθήκη και Κοράνι έχουν τις ρίζες τους στην Παλαιά Διαθήκη, και αποτελούν μαζί με τον Ιουδαϊσμό τις 3 μονοθεϊστικές θρησκείες. Οι άλλες: 12αθεο, βουδισμός ,ινδουισμός , κλπ., θεωρούνται πολυθεϊστικές.
  Η Καινή διαθήκη γράφτηκε 6-7 αιώνες μετά την Παλαιά Διαθήκη ως συνέχειά της, αρκετά παραλλαγμένη. Το Κοράνι γράφτηκε 4-5 αιώνες μετά τα Ευαγγέλια , έχει το ίδιο μέγεθος με την Καινή διαθήκη, και είναι μια τρελή σύνθεση των δύο άλλων προηγούμενων βιβλίων. Μιλάει κι αυτό για Αβραάμ, Ισαάκ, κλπ, αλλά θεωρεί πως οι Μουσουλμάνοι  είναι οι γνήσιοι απόγονοί τους, όχι οι Εβραίοι!!!. Το Κοράνι λέει καλά λόγια για τον Χριστό και τη Μητέρα του, τους θεωρεί καλούς ανθρώπους και προφήτες του Αλλάχ, αλλά τίποτα παραπάνω.  Ο μουσουλμανισμός γεννήθηκε ως αντίδραση στο μεγάλο ρεύμα που είχε τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες   ο χριστιανισμός.
 Και οι τρεις αυτές μονοθεϊστικές θρησκείες καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, και είναι παράνομες, ειδικά το Ισλάμ. Φαίνεται αυτό πεντακάθαρα στις απόψεις τους σε θέματα ισότητας ανδρών -γυναικών, όπως και στις απόψεις τους στα ερωτικά θέματα. Είναι θέμα χρόνου πότε θα βγουν εκτός νόμου και τα 3 αυτά βιβλία, ξεκινώντας από τον δυτικό ανεπτυγμένο κόσμο...

                                             Το    κοράνι
    Η λέξη κοράν σημαίνει απλώς: ‘οι γραφές’.  Η λέξη Αλλάχ σημαίνει απλώς τον Θεό. Όπως οι Αγγλοι λένε το θεό God ,έτσι οι μουσουλμάνοι τον λένε Αλλάχ. Δηλαδή όταν λέμε πως : ο ιερέας διαβάζει τι λέει ο Θεός στο Ευαγγέλιο , και όταν λέμε πως ο μουφτής διαβάζει τι λέει ο Αλλάχ στο Κοράνι , λέμε ακριβώς το ίδιο, η μόνη διαφορά είναι  στο τί προστάζει ο ένας, και τί ο άλλος ‘θεός’.
 Το κοράνι λέει εκατοντάδες φορές τη λέξη Αλλάχ, και τη συνοδεύει με διάφορες εντολές-συμβουλές ώστε να νομίσεις πως είναι καλός θεός: -να είσαι καλός,-είπε ο Αλλάχ-,  να μοιράζεις, να βοηθάς τους φτωχούς,-είπε ο Αλλάχ-, τις χήρες, τα ορφανά. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος και βοηθάει τους καλούς και τιμωράει τους κακούς,  και μετά συνεχίζει: είπε ο Αλλάχ:  θάνατος στους  άπιστους…!!!
--Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό χαζεύεις, μαγεύεσαι, παίρνεις κάποια δύναμη.
 Το κοράνι είναι άγριο βιβλίο, αλλά έχει και μιαν δικιά του σκληρή ‘ηθική’: Εμείς δεν κάνουμε τίποτα χωρίς προειδοποίηση...
  Αγόρασέ το και μελέτησέ, θα φρίξεις!

Γυναίκες και σεξ στο κοράνι
--Για να δούμε πόσο μια κοινωνία και μια θρησκεία  είναι πολιτισμένη, αρκεί να δούμε τη θέση της απέναντι στις γυναίκες..
--Βασική θεωρία στο Κοράνι είναι πως οι γυναίκες είναι πολύ κατώτερες απ τους άντρες, είναι ιδιοκτησία τους. Είναι η μόνη θρησκεία που επιτρέπει μόνο την αντρική πολυγαμία.   Ο Πατέρας πουλάει τη κόρη του στο Γαμπρό, ο οποίος την αγοράζει κανονικά σαν να ήτανε γίδα. Ένας άντρας μπορεί να έχει πολλές γυναίκες, αλλά αν τον απατήσει μία, η τιμωρία της είναι θάνατος!!!  Μια χωρισμένη δεν επιτρέπεται να βρεί νέο άντρα. Φανατίζουν τις ‘Μαύρες Χήρες’, τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, πως οι άπιστοι φταίνε που έχασαν τον άντρα τους, και γυρίζουν τη ζήλεια τους σε επιθετικότητα. Τις ζώνουν με εκρηκτικά και τις στέλνουν να  αυτοκτονήσουν…

Λέει ο Αλλάχ: Οι γυναίκες είναι χωράφια σας. Να μπαίνετε  λοιπόν στις γυναίκες σας όπως πηγαίνετε στα χωράφια σας… (ενν. να μπαίνετε= να τους κάνετε σεξ.)
Όλοι οι μουσουλμάνοι ασκούν βία και βιάζουν συνεχώς τις γυναίκες τους. Δεν υπάρχει καλός εραστής μουσουλμάνος.
-- Καθώς είναι αγράμματοι και απολίτιστοι, δεν έχουν καμμία αίσθηση του μέτρου. Δεν έχουν καταλάβει πως η λίγη ‘πίεση’ , η λίγη ‘βία’ που φαίνεται να έχει ο έρωτας, έχει ένα όριο, και πως δεν μπορείς ούτε να αγγίζεις μια γυναίκα αν αυτή δεν θέλει.
 Επειδή στον έρωτα ο άντρας μπαίνει μέσα στο σώμα της γυναίκας, αυτοί βλέπουν γενικότερα το σεξ ως βία, ως αίμα, ως εικονικός φόνος  των γυναικών .
Σ κ ο τ ώ σ ο υ ν   σ α ν   ν α    κ ά ν ο υ ν    έ ρ ω τ α,  κ α ι   τ ο   α ν τ ί σ τ ρ ο φ ο.

--Σε μερικές μουσουλμανικές χώρες κάνουν ακόμη και σήμερα  κλειτοριδεκτομή στα έφηβα κορίτσια για να μην έχουν οργασμό, για να μην φύγουν απ τους άντρες!!!. Στους άντρες κάνουν περιτομή, έθιμο που προέρχεται από την Παλαιά Διαθήκη. Η περιτομή κόβει ευαίσθητα νεύρα του ανδρικού φαλλού, και η τραυματική αυτή εμπειρία κάνει τον άντρα φοβισμένο, υπάκουο, άγριο, εκδικητικό...ισλαμιστή.

Κόλαση και παράδεισος!!!
• -- Βασική θέση στο κοράνι είναι ο εγκληματικός μύθος πως υπάρχει κόλαση και παράδεισος. –Οι υπάκουοι στον  Αλλάχ θα έχουν ποτάμια από μέλι, από γάλα, παρθένες να τους υπηρετούν, πιλάφια και μαξιλάρια, κλπ  Παρατηρούμε πως ο παράδεισος είναι μόνο για άντρες, όχι για γυναίκες!!! Εμάς μας φαίνονται όλα αυτά αστείο, αλλά αυτοί το πιστεύουν και σκοτώνουν αθώους για να τρώνε πιλάφι. Δεν έχουν καθόλου ηθικές αναστολές. Το τρελό είναι πως ακόμα κι αν υπήρχε παράδεισος, δεν πρόκειται να πάνε εκεί όσοι είναι εγκληματίες σαν κι αυτούς.
 Κι όμως, και μείς οι ‘πολιτισμένοι’ δυτικοί μοιάζουμε με τους μουσουλμάνους, διότι και μείς πιστεύουμε συνεχώς τους πολιτικούς στα όσα ψέματα μας τάζουν, ενώ κατά βάθος ξέρουμε πως κοροϊδεύουν. Είναι το γνωστό σύνδρομο του αγιοβασίλη, που έχουν όλα τα μικρά παιδιά. Μας αρέσει η ελπίδα, ο ψεύτικος κόσμος, το ψέμα.

Μουσουλμάνοι – χρήμα - ιδιοκτησία
Όπως στην Παλαιά Διαθήκη η ιδιοκτησία είναι ιερή, το ίδιο και χειρότερα στο Κοράνι. Αν κλέψεις σου κόβουν το χέρι. Οι πλούσιοι δεν φοβούνται τίποτα! Είναι η χειρότερη μορφή καπιταλισμού σε όλον τον κόσμο!
Καθώς το Ισλάμ είναι μια εβραϊκή αίρεση , όλα κινούνται γύρω απ το χρήμα. Ισλάμ= ένα διαρκές παζάρι. (bazaar)  Μπαξίσι, μέσον, μίζα,  διαφθορά, ρουσφέτι,  κλπ.   Εύκολα  καταλαβαίνουμε γιατί η Ελλάδα, ύστερα από 4 αιώνες Τουρκοκρατίας, είναι η ευρωπαϊκή χώρα με την περισσότερη διαφθορά,  όπου όλοι ‘τα παίρνουν’...

Γιατί απαγορεύονται οι καλές τέχνες!
  Επειδή το Ισλάμ είναι η πιό αντιερωτική θρησκεία, απαγορεύουν τις ζωγραφιές, και τα γλυπτά και τα αγάλματα. Δεν θέλουν να βλέπουν δημόσια το γυμνό σώμα, ούτε κάν ζωγραφιστό. Γι αυτό και απαγορεύουν με θάνατο αν  ζωγραφίσεις αγίους, τον Μωάμεθ, τον Αλλάχ. Θέλουν να έχουν όλοι έναν διαρκή φόβο του πανταχού παρόντος αυστηρού θεού.  Δεν χαλούν λεφτά για κάμερες όπως εμείς … Ο Αλλάχ τα βλέπει όλα, τα ξέρει όλα, και όλα τα τιμωρεί...

Ισλάμ- Δημοκρατία- Ελευθερίες
Θεοκρατία και Δημοκρατία δεν πάνε μαζί. Σε καμία μουσουλμανική χώρα δεν λειτουργεί η Δημοκρατία, και σε καμία θρησκευτική χώρα γενικότερα. Καταπατούνται βασικές ελευθερίες, βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.
-Και δεν επιτρέπουν να αλλάξει θρησκεία ένας μουσουλμάνος, αλλιώς η τιμωρία του είναι θάνατος!

     Η  Ε λ λ ά δ α   είναι (ολίγον)   μ ο υ σ ο υ λ μ α ν ι κ ό    κ ρ ά τ ο ς!!!
 Και δεν εννοούμε πως έχει τους Πομάκους  της δυτικής Θράκης, και άλλους Αλβανούς  κλπ, μουσουλμάνους κατοίκους, αλλά πως το ίδιο το  κράτος, και εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες συμπεριφερόμαστε σαν ‘μουσουλμάνοι’ σε πολλά θέματα.
Η Ελλάδα είναι η τελευταία θεοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι κανονικό θρησκευτικό κράτος, -αναλογικώς - σαν του Χομεϊνί..
•--Ο Ιερώνυμος  ευλογούσε την Χούντα, αλλά και ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ορκίζει τον Πρόεδρο , Κυβέρνηση και  τη Βουλή. Ο Παπάς αγιάζει στα Σχολεία, και τα Θρησκευτικά είναι υποχρεωτικό  μάθημα. Μόλις πριν λίγα χρόνια υπήρχε υποχρεωτικός σχολικός εκκλησιασμός,   υποχρεωτικός θρησκευτικός γάμος και κηδεία. Ακόμα και θρησκευτικά βαφτίσια κάνουν σε ένα μικρό άκακο παιδάκι που δεν είναι σε θέση να διαλέξει θρησκεία.  
•--Υποχρεωτικός θρησκευτικός όρκος υπάρχει ακόμα –παρανόμως- στα δικαστήρια. Και η εικόνα του Χριστού είναι κι αυτή υποχρεωτική σε σχολεία και δικαστήρια.
•--Πριν λίγα χρόνια όλες οι γυναίκες φορούσαν μαντήλα, και είχαν για όνομα –όχι μόνο για επώνυμο- του άντρα τους. Η γυναίκα του Νίκου λεγόταν Νικολάκαινα, κλπ.
•--Η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα έως το 1982, και  πριν λίγες δεκαετίες διαπόμπευαν δημόσια ως πόρνες όποιες έκαναν έρωτα με άλλο άντρα.
•--Και κανείς –κατά βάθος- δεν ήθελε να κάνει κορίτσι. Υπάρχουν πολλά περιστατικά που τα σκότωναν!!!.
•--Σε ένα νομό της χώρας –στο Αγιο Όρος-  απαγορεύονται σήμερα εν έτει 2015 να πάνε οι γυναίκες και άλλα θηλυκά ζώα… !!!
•----αν καπνίζεις κάνναβη πηγαίνεις φυλακή, στις μουσουλμανικές χώρες πας φυλακή αν πίνεις αλκοόλ. (ωστόσο και στις δύο χώρες οι προύχοντες κάνουν χρήση των ουσιών αυτών χωρίς να πάνε φυλακή…)
•-- Όπως είναι οι μουσουλμάνοι μεταξύ τους φανατισμένοι σε αντίθετα στρατόπεδα, έτσι ήταν πριν λίγα χρόνια και οι Έλληνες. Κομμουνιστές και Χίτες,  είχαν κάνει εγκληματικές ‘ακρότητες’, ίδιες ακριβώς με τους σημερινούς τζιχαντιστές.
•--Οι μισοί άντρες φανατίζονται με ποδοσφαιρικές ομάδες. Τρέχουν σαν τρελοί με τα οχήματα, και στα τελευταία 30 χρόνια έχουν σκοτωθεί από τροχαία δυστυχήματα ή έμειναν βαρειά τραυματίες  μισό εκατομμύριο Έλληνες!!!.
•--οι μισοί Έλληνες λένε στα σοβαρά πως χρειάζεται ένας δικτάτορας σαν τον Παπαδόπουλο! Οι μισοί χάρηκαν που ένας ‘μουσουλμάνος’ βουλευτής  χαστούκισε δημόσια μια γυναίκα!  Και πολλοί χάρηκαν για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Γαλλία και αλλού. Είμαστε ‘Μουσουλμάνοι’, σίγουρα πιο πολύ από ‘Γάλλοι’…
•--οι μάγκες οι παλιοί, έκαναν χαρακίρι με γυαλί, κόβονταν μόνοι τους, και ήταν αυτό ένδειξη ανδρισμού. Από τους σημερινούς μεσήλικες άντρες, οι μισοί έχουν κάνει χαρακίρι όπως ακριβώς οι μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται. Όταν γινόταν φασαρία στα μπουζούκια, έσπαζαν ένα μπουκάλι στη μέση και ορμούσαν στον άλλο. Ένας παλαιότερα, σκότωσε 3 και μαχαίρωσε 6 επειδή τον ενόχλησαν όταν χόρευε. Ο Βαμβακάρης περιγράφει πως έτσι ήταν τα κουτσαβάκια: Πολύ καλοί άνθρωποι, άγιοι, δεν πείραζαν κανέναν, αλλά άμα τους αγριοκοίταγες σε μαχαίρωναν!!!  
 Ένα γνωστό χασικλίδικο τραγούδι λέει πως θα σφάξει όσους του πήραν το χασίσι!:
                   τη ζούλα μου ανακάλυψαν, και δε θα μαστουριάσω,
                   τον αίτιο, το σουπιατζή και το καρφί , θα τονε σουγιαδιάσω.
 Ένα άλλο σπάνιο, αλλά αυθεντικό τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη, είναι το Μάνα, με μαχαιρώσανε. Μιλάει για έναν μάγκα που τον σκότωσαν επειδή απλώς τον ζήλευαν!, κι αυτός δίνει εντολή να πάρουν τα αδέλφια του εκδίκηση, να σκοτώσουν κι αυτοί τον φονιά!!!.
Μάνα μου με σκοτώσανε,
δυο μαχαιριές μου δώσανε
αυτοί που με ζηλεύουνε
και το κακό μου θέλουνε
.                 (...)
Τα δυο μικρά τ’ αδέρφια μου,
όταν θα μεγαλώσουν,
να παν να βρούνε τον φονιά
και να τονε σκοτώσουν.

 Μουσουλμανική είναι και η Ενωμένη Ευρώπη!!!
Πολλοί νόμοι της Ευρώπης είναι σαν να τους διάταξε ένας δικτάτορας. Σαν να ζει ακόμα ο Χίτλερ!, σαν να είμαστε στο Ιράν!.  Διατάζουν να βάλουν σε όλα τα ζώα μικροτσίπ, διατάζουν να κοπούν όλες οι αρχαίες ποικιλίες στα αμπέλια και σε όλα τα φυτά, προωθούν τα μεταλλαγμένα, σπρώχνουν τον μισό πληθυσμό στην ανεργία και τη φτώχεια, κλπ. κλπ. κλπ.

Ας αντισταθούμε στον ισλαμιστή εαυτό μας.
Ο κίνδυνος του Ισλάμ βρίσκεται πρώτα μέσα μας. Ας ξεκινήσουμε από εμάς τους ίδιους τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Ας καλμάρει ο καθένας τον διάβολο που κουβαλά. Έχουμε ευθύνη να μαλώνουμε όποιον βλέπουμε να ασκεί όποιου είδους βία, ακόμα κι αν είναι μικρή, ώστε να προλάβουμε  να μη γίνει μεγαλύτερη.
 Στην πράξη θα δούμε πόσο δύσκολο είναι το έργο αυτό. Γιατί εκτός από τις νουθεσίες, πρέπει κι εμείς να του ασκήσουμε μια μικρή βία ή τουλάχιστον να τον απειλήσουμε με μεγαλύτερη...  Όποιος σε δει να μαλώνεις με  έναν άγριο, θα νομίσει πως και συ είσαι ίδιος!..... Ο κακός Αλλάχ βρίσκεται παντού!!!
AΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
υστερόγραφο:
1. --παροτρύνουμε τον αναγνώστη να αγοράσει και να μελετήσει το Κοράνι, αλλά και την Καινή διαθήκη . Θα φρίξει διαβάζοντας τις επιστολές του Παύλου όπου λέει πως οι μοιχοί, οι ομοφυλόφιλοι, ακόμα και οι μάλακοι (=μαλάκες) θα πάνε όλοι στην κόλαση. Τα ίδια λέει και το Κοράνι.

2.   Και μια καινοτομία: Είναι πανεύκολο να συνταχτεί βιβλίο κοράνι για όλους, ή μικρό   συνοπτικό  κοράνι όπου να αναφέρονται τα βασικά σημεία του βιβλίου κατά κατηγορίες: άντρες-γυναίκες, γάμος, κρίση από το θεό, κλπ ώστε να μπορεί ο καθένας να μάθει από πρώτο χέρι τη βασική θεωρία των μουσουλμάνων. Το βιβλίο αυτό θα κάνει δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη