google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ;

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ;

Ποιοι αγοράζουν τα πετρέλαιά τους; Ποιος του πουλάει οπλισμούς; Το χρήμα και ο φανατισμός είναι η δύναμή τους. Πόσο δύσκολο είναι με την σημερινή τεχνολογία να τους απομονώσουν από τον υπόλοιπο κόσμο; Ποιοι Ευρωπαίοι πολίτες στρατολογήθηκαν από τους Τσιχαντιστές; Tο ΙSIS ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό – απειλούν πως ακολουθούν Ρώμη, Ουάσινγκτον και Λονδίνο Αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε όλη την Ευρώπη. Ευθύνη για τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι ανέλαβε μέσω Twitter το Ισλαμικό Κράτος το οποίο εξαπέλυσε μαζική καμπάνια προπαγάνδας στα social media. Tα μηνύματα των τζιχαντιστών συνοδεύουν απειλές πως ακολουθούν επιθέσεις σε Ρώμη, Ουάσινγκτον και Λονδίνο. Ωστόσο η πληροφορία μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ως αυθεντική. Τα tweets που φέρονται να κάνουν την ανάληψη ευθύνης είναι αυτά που απεικονίζονται στη φωτογραφία. Πριν από λίγο μεταδόθηκε πως και η Γερμανία εξετάζει το κλείσιμο των συνόρων της ενώ αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να ανακοινώσουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως η Γερμανία έκλεισε τα σύνορά της με τη Γαλλία. Tο ΙSIS ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό - απειλούν πως ακολουθούν Ρώμη, Ουάσινγκτον και Λονδίνο Οι δράστες της επίθεσης χθες βράδυ στον συναυλιακό χώρο Μπατακλάν στο Παρίσι άνοιξαν πυρ εναντίον του πλήθους, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info.
«Μαζί με τη μητέρα μου καταφέραμε να διαφύγουμε από το Μπατακλάν (…) αποφύγαμε τα πυρά, υπήρχε κόσμος πεσμένος κάτω παντού», αφηγήθηκε ο νεαρός, που σύμφωνα με το ραδιοφωνικό δίκτυο ονομάζεται Λουί. «Ήρθαν οι τύποι, άρχισαν να ρίχνουν στο επίπεδο της εισόδου», συνέχισε. «Πυροβολούσαν μέσα στο πλήθος κραυγάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» με τουφέκια». «Τους άκουσα να ξαναγεμίζουν, η μουσική είχε σταματήσει, όλος ο κόσμος είχε πέσει κάτω, συνέχισαν να πυροβολούν στον κόσμο… ήταν κόλαση», πρόσθεσε, προσπαθώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη