google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η αγωνιστική των εντάσεων, των αποβολών, των επεισοδίων και της αστυνομίας

Η αγωνιστική των εντάσεων, των αποβολών, των επεισοδίων και της αστυνομίας

Πράγματι αυτή η αγωνιστική που μας πέρασε ειδικά στην Α” Τοπική μπορεί να χαρακτηριστεί σημαδιακή και άκρως επεισοδιακή! Σε πολλούς αγώνες των τοπικών Πρωταθλημάτων είχαμε ένταση, πολλά νεύρα, συμπλοκές, διαμαρτυρίες, επεισόδια (όχι σε μεγάλη έκταση), αλλά και αστυνομία στο γήπεδο. Στην Α” Τοπική Κατηγορία, στο ματς Απόλλωνας – Ανδρούσα είχαμε ένταση, νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα ενώ προς το τέλος του ματς το παιχνίδι πήγε να χαλάσει αλλά τελικά οι πιο ψύχραιμοι απέτρεψαν τα χειρότερα.
Στο παιχνίδι Αρφαρά – Κυπαρισσία τα είχαμε όλα…Αποβολές, ένταση, διακοπή του αγώνα δύο φορές από τον κ. Μπλάνα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ στο γήπεδο ήρθε και αστυνομία για να επαναφέρει την τάξη και την ηρεμία. Επίσης, στο γήπεδο Π. Γεωργανάς είχαμε ένταση, αψιμαχίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 35′ έγινε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και δεν άργησε να ανάψουν τα αίματα και στην κερκίδα. Και σε αυτό το ματς είχαμε διακοπή του αγώνα 2 φορές για 10 λεπτά από τον κ. Ψηλοπαναγιώτη. Τέλος, δεν έλειψαν τα νεύρα και οι εντάσεις, λιγότερο βέβαια, και στα παιχνίδια της Α1 Τοπικής όπως στο Ομόνοια – Κορώνη (αποβολές, ακυρωθέν γκολ και σκληρά φάουλ), Κεραυνός – Αβία (τρεις αποβολές) και Εράνη – Χανδριναϊκός (αποβολή παικτών και παραγόντων).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη