google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Για ανοργάνωτο δημο μιλησε ο κ. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ με αφορμή το τεχνικό προγραμμα με ποσα που ξοδεύονται οταν υπαρχουν μηχανήματα με σωστή κατανομή προσωπικού εγκαλώντας το δήμαρχο οτι δεν υπαρχουν έργα του ΕΣΠΑ. Μάλιστα εκανε αναφορά για το θεμα της διαχειρισης απορριμμάτων με ποσα που αφορουν την πολιτική προστασία. Ο δήμαρχος απαντησε οτι σηκώνει τα έργα καθως η αντιπολίτευση δεν εχει επαφη με τη πραγματικότητα καθως δεν εχει ανοίξει το προγραμμα το ΕΣΠΑ ωστε να υποβληθούν μελετες στα τομεακα προγράμματα. Δήλωσε οτι τον Ιανουάριο θα ειναι πήρες αποκρυσταλλωμένη το προγραμμα ενω για τα φαινόμενα ασυνεπειας ο καθένας εκτίμησε οτι το βλέπει απο την δικη του οπτική γωνία.
Ο κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ απο την Ελασσόνα μειοψηφία υπογράμμισε οτι δεν θα κανει αναφορά στο τεχνικό προγραμμα με την διαβεβαίωση οτι εχει υλοποιηθεί σχεδόν πλήρως είπε οτι θα το ελέγξει.
Ο κ. Κουκουμης δήλωσε οτι οι πόροι μειώνονται διαρκώς σε βάρος της τοπικής αυτοδιοίκησης παρά τον ανταποδοτικό χαρακτήρα των πόρων καταληγοντας οτι ο Δήμος δεν εκανε ποτε μια σοβαρή συζήτηση για το μελλον του ασκώντας κριτικη για το θεμα της ανακύκλωσης και της εργολαβίας σκουπιδιών σε ιδιώτες, ενω έθιξε το θεμα των καλντεριμιών στην άνω πόλη Κυπαρισσιας, της κεντρικής πλατείας οπως και την απουςια μέριμνας για τα κοινοτικά διαμερισματα . Για υστέρηση στην ΣΑΤΑ για το 2015 εκανε λογο η αντιδημαρχος οικονομικών προαναγγέλοντας ενα προυπολογισμό που θα κινείται σε ισορροπίες που επιβάλλει η πολιτεία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη