google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ Κ.Ε.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ Κ.Ε.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...

ΣΟΒΑΡΌ θέμα έχει προκύψει με τις απαράδεκτες καθυστερήσεις  πληρωμών εκπαιδευτών  στα  ΚΕΚ (Κέντρα Επαγγελματικής κατάρτισης) καθώς σε πολλές περιπτώσεις η πολύμηνη αργοπορία σε δύσκολες εποχές δημιουργεί θέμα για την επιβίωση των οικογενειών τους.
Πιο αναλυτικά σε μια περίπτωση όπως μας αναφέρουν αναγνώστες μας παρότι ολοκλήρωσαν επιτυχώς το έργου τους όπως συνέβη  ΚΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  με έδρα τον Πύργο δεν πληρώθηκαν. Σύμφωνα με την διαμαρτυρία αναγνώστη μας μια τέτοια περίπτωση καθυστέρησης αφορά πληρωμή για εργασία το 2013 για 50  ώρες την ώρα που πλησιάζουν οι γιορτές ενώ καμία πληρωμή δεν έχει υλοποιηθεί σε ένα ακόμα  ΚΕΚ με έδρα τα Κρέστενα Ηλείας τον  Φεβρουάριο  του 2015 για  25 ώρες. Να σημειωθεί ότι αρκετοί εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα κατάρτισης ως εκπαιδευτές προέρχονται όχι μόνο από το Νομό Ηλείας αλλά και την Μεσσηνία με ότι αυτό συνεπάγεται σε χιλιομετρικές αποστάσεις καθώς οι εκπαιδευτές με τα προγράμματα αυτά ενισχύουν το οικογενειακό τους εισόδημα. Προφανώς το αρμόδιο υπουργείο πρέπει να το δει σοβαρά καθώς υποτίθεται ότι θα κονδύλια έχουν εγκριθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη