google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-2. Ακόμα δύο «χαμένοι» βαθμοί. Παλικαρίσια εμφάνιση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-2. Ακόμα δύο «χαμένοι» βαθμοί. Παλικαρίσια εμφάνιση

Δύο πολύτιμος βαθμούς και την ευκαιρία να πιάσει την Πύλο στην 2η θέση έχασε η Κυπαρισσία που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Αρφαρών.
Ο ΑΟΚ με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Γιάννη Δανίκα προηγήθηκε στο σκορ με 0-2 όμως η ομάδα του Στάθη Βανικιώτη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, δεν παράτησε το ματς και ισοφάρισε σε 2-2.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 2′ ο Παπαγεωργίου ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χαραλαμπόπουλο αλλά ο κ. Μπλάνας συνέχισε το ματς ενώ κιτρίνησε τον παίκτη του ΑΟΚ για θέατρο.
Στο 22′ ο Μιλοσέσκι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ανδρούτσης έκανε την πάσα στον Αργυρόπουλο που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 32′ ο Μιλοσέσκι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αργυρόπουλος με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Αστέρα για το 0-2.
Στο 38′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-3, αλλά η κεφαλιά του Παπαγεωργίου έδιωξε σωτήρια ο Ματθαίος Λίβας.
Στο 41′ ο Κ. Φέστας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Π. Χαραλαμπόπουλος την έσπρωξε στα δίχτυα του Αντωνόπουλου για το 1-2.
Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν νέο πέναλτι σε χέρι του Σ. Φέστα όμως ο κ. Μπλάνας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι
Στο 56′ ο Γιαννακούντζος με ένα φοβερό σουτ περίπου 20 μέτρα εκτός περιοχής νίκησε τον Αντωνόπουλο για το 2-2.
Στο 66′ παραλίγο να γίνει η ανατροπή αλλά το σουτ του Γιαννακούντζου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι
Στο 75′ είχαμε 5λεπτη διακοπή στο ματς με τον Κόλλια να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα και νααφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Ρέκκα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ (Στάθης Βανικιώτης): Ματθαίος Λίβας, Κ. Φέστας, Μπούρας, Σ. Φέστας, Παν. Χαραλαμπόπουλος (79΄ Ψωμάρας), Γιαννακούτζος, Β. Τσιλίκος (66΄ Η. Καπόγλης), Γ. Τσιλίκος, Καρύδης, Γιαννακόπουλος, Π. Καπόγλης (90+3′ Βαλτασάρος)
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Γιάννης Δανίκας): Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόλλιας, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (46΄ Καμποσιώρης), Μιλοσέσκι (84΄ Μανδραπήλιας)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη