google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζαφείρης «Ο πήχης δυσκολίας φέτος είναι μεγαλύτερος. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι»

Ζαφείρης «Ο πήχης δυσκολίας φέτος είναι μεγαλύτερος. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι»

Το καθήκον του απέναντι στο Δώριο έκανε το Σάββατο η Κυπαρισσία που επικράτησε με 3-0 για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α” Τοπικής. Η ομάδα του Νίκου Φρούσσου, με σοβαρότητα και με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα πήρε το πολύτιμο τρίποντο μένοντας σε απόσταση ασφαλείας από την κορυφή. Ο Δημήτρης Ζαφείρης που πέτυχε το 3-0, μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: «Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό με το Δώριο ήταν δύσκολο. Φέτος ο πήχης δυσκολίας στο Πρωτάθλημα είναι μεγαλύτερος με πέρυσι όποτε δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.
Καταφέραμε και προηγηθήκαμε με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και έτσι έφυγε και το άγχος γιατί με τέτοιες σφιχτός άμυνες αν δεν βάλεις γρήγορα γκολ θα έχεις πρόβλημα όσο περνά η ώρα. Όσο για το παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό ξέρουμε όλοι μας πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε ακόμα 3 βαθμούς γιατί μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό μας η νίκη. Έχουμε την ποιότητα, την εμπειρία και έτσι μπορούμε να τα καταφέρουμε να φύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη