google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μιλοσέσκι «Στόχος μας το Κύπελλο και η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό»

Μιλοσέσκι «Στόχος μας το Κύπελλο και η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό»

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Κυπαρισσίας που επικράτησε στην Καλαμάτα του Απόλλωνα με σκορ 3-0. Η ομάδα του Νίκου Φρούσσου μπορεί να πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση αλλά αυτό που μετράει την δεδομένη στιγμή είναι ότι πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα και παρέμεινε μια ανάσα από την κορυφή. Τώρα, προέχει την Τετάρτη ο αγώνας Κυπέλλου πάλι στην Καλαμάτα αυτή την φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με στόχο φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ο ποδοσφαιριστής Dejan Miloseski που πέτυχε δύο γκολ στο Κυριακάτικο αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ μίλησε λέγοντας μας τα εξής: «Όλα τα παιχνίδια που παίζουμε είτε εκτός είτε εντός είναι δύσκολα. Όλες οι ομάδες έχουν δουλέψει και βέβαια περιμένουν να βγάλουν ότι καλύτερο απέναντι σε εμάς. Το παιχνίδια που πέρασε ήταν ένα δύσκολο ματς. Πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και τα καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Αύριο μας περιμένει ένα δύσκολο ακόμα παιχνίδι για το Κύπελλο που στόχος μα είναι να προκριθούμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη