google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αιτήσεις για άδειες υπαίθριου εμπορίου στο Δήμο Τριφυλίας

Αιτήσεις για άδειες υπαίθριου εμπορίου στο Δήμο Τριφυλίας

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή 18 του μηνός μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για την απόκτηση άδειας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στο Δήμο Τριφυλίας για θέσεις που ήδη έχουν καθοριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων. (Σημείωση Kopanaki news: Σε προσωπική επαφή που είχα με τον Δήμαρχό μας κ. Κατσίβελα, με διαβεβαίωσε ότι αιτήσεις μπορούν να γίνουν σε όλα τα δημοτικά καταστήματα) Οι θέσεις που έχουν καθοριστεί είναι οι εξής: θέσεις στάσιμων καντινών 4, μία θέση στο σημείο Μπούκα, Τοπικής Κοινότητας Ελαίας, στο τέρμα του δρόμου που οδηγεί στην παραλία Ελαίας, για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας. Μία θέση στο σημείο του συνοικισμού Αγιαννάκη Τοπικής Κοινότητας Ελαίας, στο τέρμα του δημοτικού δρόμου που οδηγεί στην παραλία, για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας.
Μία θέση στην τοποθεσία Τοπικής Κοινότητας Πλατανίων, στο πλάτωμα πριν το γεφύρι Τσουλουχά, για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας. Μία θέση στο Τουριστικό Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων, κοντά στην εκκλησία, για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας. Μια θέση χωρίς προσδιορισμό δραστηριότητας, μία θέση στο ανατολικό μέρος της κεντρικής πλατείας της Τοπικής Κοινότητας Σπηλιάς. Αδειες κατάληψης χώρου για παραγωγούς που δεν έχουν εφοδιαστεί με σχετική άδεια από τις Διευθύνσεις και τα Τμήματα Εμπορίου. Μία θέση στην γωνία του γηπέδου Τοπικής Κοινότητας Ελαίας (διασταύρωση προς Αγιαννάκη) για τοποθέτηση πάγκου προς πώληση τοπικών αγροτικών προϊόντων. Τρεις θέσεις για παραγωγούς ειδών λαϊκής τέχνης, χειροτεχνημάτων, καλλιτεχνημάτων και έργων τέχνης πρωτότυπης καλλιτεχνικής δημιουργίας μπροστά από το προαύλιο του πρώην Δημοτικού Σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Μαραθόπολης.
Το τέλος είσπραξης για τις άδειες υπαίθριου εμπορίου ανά άδεια και θέση έχει καθοριστεί ως εξής: α) Για τις Τοπικές Κοινότητες, ποσό 300 ευρώ ετησίως/ανά θέση και άδεια, για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. β) Για τις Δημοτικές Κοινότητες, ποσό 600 ευρώ ετησίως/ανά θέση και άδεια, για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. γ) Για τις θέσεις κατάληψης χώρου για παραγωγούς αγροτικών προϊόντων που έχουν εφοδιαστεί με σχετική άδεια από το τμήμα εμπορίου σε όλο το δήμο, ποσό 50 ευρώ ετησίως/ανά θέση και άδεια. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον δήμο στα τηλέφωνα 27633 60224 και 27630 22224 με την υπάλληλο Γεωργία Ανδρινοπούλου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη