google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΨΗ: Αν ο Βασίλης Λεβέντης…

ΑΠΟΨΗ: Αν ο Βασίλης Λεβέντης…

--Αν ήταν λίγο πιο εμφανίσιμος  , ας πούμε σαν τον Σταύρο Θεοδωράκη. Αν δεν ήτανε στραβοδόντης, και δεν είχε αυτή τη χαζή φάτσα και το χαμόγελο.
-- Αν  δεν προσφερόταν για δούλεμα, να πίνει φραπέ και να τρώει πίτσες φανερά στην οθόνη της τηλεόρασης , κι αν δεν ήταν τόσο ανεκτικός και απονήρευτος.
--και κυρίως, Αν δεν ήτανε αρχομανής και ψώνιο με την πολιτική, που να του αρέσει να τον αποκαλούν όλη την ώρα ‘Πρόεδρο’.
--και τέλος, Αν δεν έχανε την ψυχραιμία του ώστε να βρίζει και να ρίχνει κατάρες όταν βγάζει λόγους…

Τότε θα ήταν ο καλύτερος για Πρωθυπουργός, και θα είχε βγεί ήδη προ πολλού.

Διότι, κατά γενική ομολογία, λέει πολλές αλήθειες , μιλάει ‘σωστά’, μέχρι σημείου που έχει προβλέψει πολλά πράγματα που έγιναν μήνες και χρόνια αργότερα.  Έχει λάβει  -μεταξύ αστείου και σοβαρού- και το επίθετο  π ρ ο φ ή τ η ς…
Πέτυχε απ τους πρώτους στο Πολυτεχνείο, μετεκπαιδεύτηκε και στο εξωτερικό, ένας κανονικός ‘σπασίκλας’ αριστούχος μηχανικός που στην πορεία έβγαλε χούι πολιτικού…
 Κι όμως όλοι τον κοροϊδεύουν, και μετά πολλοί το μετανιώνουν, ειδικά τώρα που έχει αρχίσει να ανεβαίνει πολύ το ποσοστό του, είναι ήδη στο 5% και είναι σίγουρο πως θα μπει στη βουλή .

 Είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση πολιτικού.
Ε ί ν α ι    έ ν α   κ ό μ μ α    α π ό   μ ό ν ο ς   τ ο υ.
 Το κόμμα του, η Ένωση Κεντρώων, είναι απολύτως προσωποπαγές, ένα ‘λεβέντικο’ κόμμα. Κι αυτός ένας σόουμαν, που φέρνει γέλιο, ένα νούμερο-νουμεράρα…  Σήμερα τον χρησιμοποιεί και τον προωθεί το σύστημα για να πάρει δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, ώστε να μην πάνε στη Χρυσή Αυγή. Οι βλάκες είναι πολύ χρήσιμοι, και αποδεικνύεται περίτρανα στο πρόσωπό του.

-----------------------Αλλά θα κάνουμε και ‘μεις ο λαός μια προφητεία γι αυτόν:
Ναι μεν θα βγεί με 8-10 -περίπου- βουλευτές, αλλά στην πορεία θα του φύγουν οι μισοί , και θα μιλάει για ‘αποστασία’. Θα παραλληλίσει τον εαυτό του με τον παλαιό Γ. Παπανδρέου, και θα μιλάει για αποστάτες ‘μητσοτάκηδες’. Θα φτάσει σε σημείο να μετανιώσει που έδωσε όλη τη ζωή του στην Πολιτική.

Η προσφορά του στην Ελλάδα είναι τα όσα σωστά είπε, και πως ξευτέλισε τους επαγγελματίες πολιτικούς, αυτός, ένας βλάκας και νούμερο.

-- Πρόεδρε, σου ζητάμε κι εμείς συγνώμη που σε δουλέψαμε στο παρελθόν. Θυμόμαστε το ταξείδι σου την Κυπαρισσία, όπου σε κεντρική καφετέρια ,σε μια μεγάλη παρέα, σε δεξιωθήκαμε , συζητήσαμε , μέχρι και φωτογραφίες βγάλαμε.
Η Βουλή είναι δικιά σου. Να κατατροπώσεις όλους τους ψεύτες και κλέφτες πολιτικούς. Παίξε μπάλα…, ξέρεις εσύ!.
 Θα μείνεις στην ιστορία ως:   έ ν α   ν ο ύ μ ε ρ ο   π ο υ  έ λ ε γ ε   α λ ή θ ε ι ε ς…

                 antoniosantonopouloskyparissia.blogspot.gr

υστερόγραφο 1.  δεν μπορείς να μας κατηγορήσεις πως σε βρίσαμε, γιατί οι δημόσιες βρισιές και κατάρες που έκανες για πρωθυπουργούς και για ‘όλα τους τα σόγια’, είναι πολύ μεγαλύτερο αδίκημα.
2.  Τα 800 χιλιάρικα ευρώ που πήρες επιδότηση γιατί δεν τα δίνεις στους φτωχούς? , τη στιγμή μάλιστα που έχεις σίγουρο πως θα βγείς?    Χάλασες κι εσύ, πριν καν βγείς!...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη