google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΑΣ ΠΑΡΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΑΣ ΠΑΡΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Συμπληρώνοντας 40 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας η Μεσσήνια εικαστικός Πέρσα Παρίσου παρουσιάζει αναδρομική έκθεση με πολλά έργα της. Η διοργάνωση των 2 εκθέσεων στις 2 πόλεις τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας και  την πρόσκληση προς το φιλοθεάμον κοινό, εκτός από την ίδια τη ζωγράφο, υπογράφουν ο δήμαρχος Τριφυλίας  κ. Παναγιώτης Κατσίβελας και ο πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του δήμου κ. Γιάννης Κατσούλας.
Στις 2 εκθέσεις θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα έργα της Πέρσας με την ανεξάντλητη έμπνευση, τα ζωντανά και λαμπερά χρώματα και τα υπέροχα θέματα που επιλέγει εκφράζοντας το πηγαίο ταλέντο της και την αγάπη για τη ζωή.
Η έκθεση στην Κυπαρισσία θα γίνει στο κτήριο του Λαογραφικού Μουσείου « Κωστής Παλαμάς» στην πλατεία του κάστρου στην Παλιά Πόλη και τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 20.30 το σούρουπο. Η λειτουργία της έκθεσης θα είναι 5-8 Αυγούστου, 19.00-23.00.
Στους Γαργαλιάνους η έκθεση θα παρουσιασθεί στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη και τα εγκαίνια θα γίνουν στις 9 Αυγούστου στις 19.30 το απόγευμα. Η λειτουργία της έκθεσης θα είναι 9-11 Αυγούστου, 19.00-23.00.  
Η Πέρσα Παρίσου έχει πτυχίο BA University of Bolton, England, έχει   κάνει 12 ατομικές και έχει λάβει μέρος  σε 45 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα η Πέρσα Παρίσου παρακολουθεί μαθήματα για το πτυχίο MA in Design στο Middle Essex University.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη