google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΜΑΚΑΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΜΑΚΑΙΩΝ


ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ήταν για μια ακόμα φορά η διάβαση του Αρκαδικού ποταμού που αποτελεί μνημείο της φύσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τον δραστήριο Σύλλογο Μυραίων και Αλημακαίων καταλήγοντας στις παρυφές της ορεινής οροσειράς μέσα από ένα μαγευτικό περίπατο. Η καταπληκτική διαδρομή μέσα από τις παρυφές του ποταμού, τα αειθαλή δέντρα, την πετρόχτιστη γέφυρα αλλά και τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες που τους επιτρέπουν στάση για φαγητό αποτελούν τα σημεία που κορυφώνουν την διαδρομή.
 Ο περιηγητικός τουρισμός μπορεί να κερδίσει έδαφος μας έλεγε σε επικοινωνία μαζί του ο εκπρόσωπος του Συλλόγου κ. Ράμμος καθώς μέσα από την αυγουστιάτικη διαδρομή ο επισκέπτης παρά την χιλιομετρική απόσταση νιώθει ξεκούραστος από την αποζημίωση που προσφέρει η ίδια η φύση. Οι φωτογραφίες εξάλλου το αποτυπώνουν σε όλο το εύρος και φυσικά έδωσαν την υπόσχεση η διαδρομή να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά ώστε να έρθουν περισσότεροι επισκέπτες...Οι 30 και πλέον φίλοι του συλλόγου έκαναν στάση για φαγητό, παρέα αλλά και χρήσιμη κουβέντα..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη