google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΖΩΗ, ΖΗΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!

ΖΩΗ, ΖΗΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!

Ραγδαίες πλέον αναμένονται οι εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα  αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lykavitos.gr ο κύβος ερρίφθη και το νέο “κόμμα της Δραχμής” βρίσκεται προ των πυλών!

Κεντρικά πρόσωπα και συνιδρυτές της νέας πολιτικής κίνησης, που θα έχει ως βασικό κορμό την Αριστερή Πλατφόρμα,είναι οι Αλέκος Αλαβάνος και Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Όπως έχει συμφωνηθεί αρχηγός του νέου κόμματος θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ ο Αλέκος Αλαβάνος θα έχει μια θέση αντίστοιχη με αυτή του Προέδρου και παράλληλα θα έχει τον βασικό ρόλο στην διαμόρφωση της ιδεολογικής πλατφόρμας πάνω στο οποίο θα δομηθεί η προσπάθεια.
Κεντρικό πολιτικό ρόλο στην νέα αυτή κίνηση οι δύο συνιδρυτές επιφυλάσσουν στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία συνεχίζει να διατηρεί πολύ σημαντικά ερείσματα στις τάξεις του αντιμνημονιακού στρατοπέδου, αφού της αναγνωρίζεται η πολιτική συνέπεια και η μαχητικότητα της.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα ενταχθεί στην νέα αυτή προσπάθεια και οΒαρουφάκης. Για τον οποίο πάντως πολλά στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας διατηρούν επιφυλάξεις.
Πολιτικός στόχος της κίνησης Αλαβάνου – Λαφαζάνη είναι να δημιουργηθεί η πολιτική δεξαμενή που θα συγκεντρώσει το σύνολο των αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλά και τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. 
Την ίδια στιγμή ο τελών σε κατάσταση απόλυτου πολιτικού πανικού Τσίπρας, γνωρίζει όλες τις διεργασίες και για αυτό συνεχίζει να αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις, όπως συνέβη σήμερα με τα Αεροδρόμια και τις Σκουριές.
Η επόμενη βδομάδα θα είναι κυριολεκτικά φωτιά, οι εξελίξεις ραγδαίες και όλα τα ενδεχόμενα μέχρι και οι εκλογές, συνεχίζουν να παραμένουν ανοιχτά…

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη