google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ-ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ-ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΑΛΛΑ λογια να αγαπιόμαστε εξέφρασε χωρίς να απαντά στην ουσία ο Δήμαρχος Τριφυλίας για την σταδιακή υποβάθμιση της τουριστικής περιοχής κοντά στο Καλονερό μετά την αφαίρεση της Γαλάζιας Σημαίας αλλά και τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στη περιοχή πριν την τουριστική περίοδο. 
Παρά το γεγονός ότι στο Δ.Σ. Μαίου η πλειοψηφία ψήφισε με έντονο μάλιστα τρόπο την δαπάνη για την Γαλάζια Σημαία παρά τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης αν πληρούνται τα κριτήρια τώρα ο Δήμος απαντά ότι "δεν τον ενδιαφέρει το θέμα, ότι ο θεσμός βρίσκεται σε μαρασμό, δεν αποτελεί δική του ευθύνη και δεν αποτελεί στρατηγικό σχεδιασμό". Αλλά για την τουριστική ανάπτυξη άλλα ακούστηκαν σε συνεδριάσεις του Δ.Σ.! Πάντως επαγγελματίες της περιοχής όπως ο Σύλλογος επαγγελματιών και τοπικοί σύλλογοι μιλούν ξεκάθαρα για υποβάθμιση της περιοχής στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου ενώ ανησυχούν ότι η περιοχή αφέθηκε στην τύχη της.
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλονερού Σπύρος Παπαηλιού σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι «από τη προηγούμενη Δημοτική αρχή του Κώστα Κόλλια με ενέργειες του Δήμου απονεμήθηκε εκπληρώνοντας τα κριτήρια η "Γαλάζια Σημαία" στο Καλό Νερό, αλλά το καλοκαίρι του 2015 βλέπουμε να αφαιρείται αυτό που ήταν δεδομένο". Παρά το γεγονός ότι η ποιότητα των νερών, οι ακτές μας και τα νερά είναι πεντακάθαρα δεν σημαίνει ότι θα είναι στην ίδια κατάσταση στο μέλλον επιρρίπτοντας ευθύνες στο Δήμο λόγω απουσίας υποδομών και ναυαγοσώστη... Πάντως το Καλονερό εκτός από θέμα καθαριότητας αρκετές φορές θυμίζουν ότι διεκδικούσε εδώ και καιρό την αντιδιαβρωτική προστασία που πήγε περίπατο, την αποκατάσταση υποδομών κοντά στον Αρκαδικό και άλλα μικρά έργα που δεν έγιναν ποτέ..

                                 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη