ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΩΡΙΟ

kyparissiotis | Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015 | 0 σχόλια

Γοητευμένοι μείναμε φίλοι μου αλλά και συγκινημένοι από το θέαμα που απολαύσαμε. Αλήθεια που θα ήταν οι παραδόσεις μας χωρίς τους τοπικούς συλλόγους μας; Στον κάλαθο των αχρήστων. Συγχαρητήρια συμπατριώτες μας. εραστές της πατρίδας. Συγχαρητήρια στους δασκάλους των χορών, συγχαρητήρια …χορευταράδες μας. Συγνώμη για την …αδυναμία μου, αλλά εκείνοι οι χοροί από την Ανατολική Ρωμυλία – πατρίδα της γιαγιάς του γιου μου απ’ την μητέρα του- με ενθουσίασαν. Όλοι οι χοροί μ΄ενθουσίασαν, όλα τα συγκροτήματα άψογα -θα τα δείτε στα βιντεάκια μας, μια κουβέντα ακόμα από το …πάντρεμα -χωρίς καμία πρόβα- των χορευτικών του Δωρίου και της Χώρας, στο φινάλε της βραδιάς με τους λαϊκούς χορούς.
Να βγάλω όμως και την πίκρα μου. Το βιντεάκι με τα νησιώτικα, δεν θα μπορούν να το δουν στην Γερμανία και από ορισμένες συσκευές …ένεκα των πνευματικών δικαιωμάτων του Γαϊτάνου σ’ ένα τραγούδι. Ας τον αποκλείσουμε από παντού, άλλωστε υπάρχουν τόσα εξαιρετικά παραδοσιακά τραγούδια. Και αρχίζω το αφιέρωμα με τις φωτογραφίες που τράβηξα -έκλεψα και μερικές από το προφίλ της προέδρου- και έπονται τα βιντεάκια.

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια