google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΘΕΜΑ: το φαινόμενον ΚΙΝΑ και η εξέλιξή του !

ΘΕΜΑ: το φαινόμενον ΚΙΝΑ και η εξέλιξή του !

Ένα πρωτοφανές πολίτευμα κυριαρχεί στο 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο Δικτατορικός Καπιταλιστικός 'Κομμουνισμός'.!.!.!

  Μέρα τη μέρα, ρούχα - κινητά τηλ. - κομπιούτερ- ηλεκτρικές συσκευές, μηχανήματα, μικροαντιείμενα, ακόμα και τρόφιμα, όλα στον κόσμο γίνονται κινέζικα!!!.  Η Κίνα έχει κάθε χρόνο αύξηση παραγωγής 10%, έχει μεγάλο πλεόνασμα, είναι η μόνη χώρα που δεν χρωστά και έχει και τεράστιο αποθεματικό. Εχει δανείσει ακόμα και την Αμερική με δολλάρια!.
   Ο σύγχρονος ευρωπαίος ή αμερικάνος δεν φαντάζεται πως το φτηνό ρούχο που φοράει, και το  τελευταίο μοντέλο του κινητού -τάμπλετ- υπολογιστή του, είναι προϊόντα της καταναγκαστικής εργασίας των κινέζων, είναι προϊόν δουλείας, ακόμα και μικρών παιδιών!

  Οι βασικές αιτίες που τα κινέζικα είναι τόσο φτηνά είναι 2 , η τεράστια διαφορά νομίσματος, και το πολύ χαμηλό μεροκάματο. Δηλαδή με ένα ευρώ μπορείς να αγοράσεις στην Κίνα πράγματα 100 ευρώ!. Και ένα κινέζικο προϊόν που αγοράζουμε εδώ  με 1 ευρώ, εκεί παράγεται με 1 σεντ!
   Δηλαδή από ένα μεροκάματο ενός κινέζου, βγάζουν τζάμπα κεροκάματα άλλοι 5-10 τουλάχιστον άνθρωποι, μεταφέροντας και μεταπουλώντας αυτό που παρήγε ο κινέζος.
  Δηλαδή 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι (κινέζοι, ινδοί, κορεάτες κλπ.) δουλεύουν τόσο που είναι ικανοί να τεμπελιάζουν όλοι οι υπόλοιποι, τα υπόλοιπα 5 δισεκατομμύρια!...

  Οι Κινέζοι εφαρμόσανε κατά λέξη την 8η εντολή του Κομμουνιστικού Μανιφέστου, του Καρλ Μαρξ:  "οργάνωση στρατιών εργατών, ειδικά στη γεωργία".   Οι Κινέζοι το εφάρμοσαν και στις βιοτεχνίες-βιομηχανίες.
   Οι Κινέζοι είναι οργανωτικοί σαν τους Γερμανούς, καλοί έμποροι σαν τους Εβραίους, ξύπνιοι σαν τους μεσογειακούς λαούς, και στρατιωτάκια σαν τους αρχαίους σπαρτιάτες...
  Έχουν το πιό τρελό πολίτευμα απ όσα υπήρξαν ποτέ παγκοσμίως, και τους πιό τρελούς νόμους.  
  Απαγορεύονται όλες οι ψυχοτρόπες ουσίες (ναρκωτικά) ακόμα και η κάνναβις, και η τιμωρία είναι είς θάνατον. 
  Απαγορεύεται η ομοφυλοφιλία. Η κλοπή,έστω και οι μικροκλοπές είναι κι αυτές : "εις θάνατον".
  Οι γυναίκες δεν αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους άντρες. Συχνά σκοτώνουν το παιδί αν είναι κορίτσι.
  Οι νόμοι σχετικοί με την εργασία είναι 'με το βούρδουλα'. 15 ώρες εργασία κάθε μέρα για δύο πιάτα ρύζι. Πολλοί αυτοκτονούν για να γλυτώσουν, και τους αναγκάζουν να υπογράψουν χαρτί πως 'δεν θα αυτοκτονήσουν'. Αν μπορούσαν θα τους ΄τιμωρούσαν' και μετά θάνατον , θα τους έβαζαν και στον κατω κόσμο να δουλεύουν ολημερίς.

  Ο Κινέζος έχει τη δικιά του ψυχολογία, η κίτρινη φυλή γενικότερα. 
   Έχουν κάποιο κομπλεξ απέναντι στη λευκή φυλή, σχετικά με το μπόϊ τους, το 'σχιστό' μάτι, και τα δικαιώματα και ελευθερίες του 'δυτικού' τρόπου ζωής.
  Έχουν, όμως, κάτι από τη φιλοσοφία και τη σκέψη του Κομφούκιου. Από πάντα οι κινέζοι δούλευαν για το κράτος, για τον αυτοκράτορα, και τώρα για το κομμουνιστικό κόμμα.

  Ο κομμουνισμός πήρε την εκδίκησή του, μέσω Κίνας...  
  Αφού ο καπιταλισμός νίκησε τον κρατικό κομμουνισμό και έπεσε το σοβιετικό μπλογκ , η κομμουνιστική χώρα που απέμεινε ,η Κίνα ,έγινε  καπιταλιστική, δηλ. επέτρεψε τους πλούσιους, τις επενδύσεις. Το κεντρικό κόμμα που δεν είναι καθόλου μα καθόλου κομμουνιστικό, είναι μόνο παράγοντας εγγύησης οικονομικής σταθερότητας. Στην Κίνα βασιλεύει η δικτατορία, η κρατική βία, το χρήμα και οι μπίζνες.
   Ο ψευτοκομμουνισμός -λοιπόν- της κίνας εκδικείται εν αγνοία του το μακρινό του ξαδερφάκι, τον καπιταλισμό. Πολεμά την Αμερική με τα ίδια της τα όπλα. Παράγει ό,τιδήποτε, ρίχνει τις τιμές, τείνει να γίνει παγκόσμιο μονοπώλειο.
  Ο πόλεμος 'κομμουνισμού'-'καπιταλισμού' συνεχίζεται αλλά πολύ διαφορετικά...
 
   Λένε πως η οικονομική κρίση έγινε γι αυτό, εξ αιτίας της Κίνας, αφού κατέβηκαν οι τιμές στα κινέζικα προιόντα , αφού είναι όλα εισαγόμενα απο κεί, άρα πρέπει αν πέσουν και τα μεροκάματα εδώ , όπως και οι τιμές. Τα κινέζικα μαγαζιά δεν πληρώνουν εφορία, δεν πληρώουν Ικα, ούτε Τεβε, έχουν ένα κεντρικό μαγαζί και πολλά υποκαταστήματα. Δεν δίνουν σε λιανοπλητές κινέζικα προϊόντα αν ζητήσουν απόδειξη. Οι κινέζοι μικροπωλητες, επίσης, δεν πληρώνουν εφορία.

   Αλλά τι θα γίνει αν γεμίσουμε κινέζικα προϊόντα και δεν αγοράζουμε πλέον?. Τότε θα πέσει η Κίνα και μαζί της ο παγκόσμιος καπιταλισμός.
  Αυτό θα γίνει. Θα γίνει ένα παγκόσμιο κίνημα λιτότητας και τεμπελιάς που θα ξεκινήσει βεβαίως- απ την Ελλάδα, ώστε να φέρει την Ελευθερία και την Δημοκρατία ακόμα και στην μακρινή Κίνα!...  Ο 'Σωκράτης' θα ελευθερώσει το μακρινό του φίλο τον 'Κομφούκιο', και θα ρίξουν μαζί το παγκόσμιο τέρας του καπιταλισμού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη