google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΙΔΟΥΟ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΣΟΪΜΠΛΕ- ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

ΙΔΟΥΟ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΣΟΪΜΠΛΕ- ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

-Γράφει: Ο Αντώνης. Α. Αντωνόπουλος

Δεν είναι αδίστακτος. Δεν είναι εμπαθής. Δεν είναι αμείλικτος. Είναι άκρως επικίνδυνος .Και κυρίως για την Ελλάδα είναι αιμοβόρος με παρανοϊκή διάθεση και στόχευση γενοκτονίας του λαού μας  και κυνικής λεηλασίας της Γής και του πλούτου της χώρας μας. Αυτός είναι ο  γερμανός εντεταλμένος συμφερόντων που με τον μανδύα του πολιτικού ξεδιάντροπα παραβιάζει κάθε θεσμική ασφαλιστική δικλείδα της Ευρώπης και εκβιάζει για να αναγκάσει τους Έλληνες να υποκύψουν και να ξεπουλήσουν το τόπο τους .Αυτό αναφέρει επί της ουσίας στην παράνομη επιστολή του ο  ναζιστής και μιζαδόρος Βόλφρανγκ Σόϊμπλε!!!
Για διαβάστε με προσοχή να διαπιστώσετε ποιος είναι αυτός ο τύπος που αποφασίζει για την ζωή και την τύχη μας…

-12 Οκτωβρίου 1990. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, με το προσωνύμιο «γριά αλεπού» πριν ακόμα γεράσει, ανεβαίνει στο βήμα για να εκφωνήσει το λόγο του στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, στην πόλη Όπεναου. Ήταν τα τελευταία βήματα που θα έκανε. Τρεις πυροβολισμοί βρίσκουν πρώτα τον σωματοφύλακά του και μετά τον ίδιο στο πρόσωπο και την σπονδυλική στήλη. Στην εντατική του Φράιμπουργκ οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Στο πλευρό του ο Χέλμουτ Κολ, του οποίου είναι το πολιτικό πρωτοπαλίκαρο και ο πιθανότερος διάδοχός του με τις ευλογίες και του ίδιου.
Ο δράστης, ο 37χρονος Ντίτερ Κάουφμαν στην απολογία του στο δικαστήριο θα υποστηρίξει ότι ο λόγος της απόπειρας ήταν η αδιαφορία του υπουργείου Εσωτερικών στις εκκλήσεις του για βοήθεια. Ο Κάουφμαν πίστευε ότι τα ραδιοκύματα των κεραιών τον διαπερνούσαν και σ’ αυτά οφείλονταν οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε! Επί 7 χρόνια έστελνε επιστολές διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ είχε ήδη κινηθεί νομικά εναντίον της κυβέρνησης, δύο φορές… Σήμερα βρίσκεται έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα της Δυτικής Γερμανίας.
Αυτή η απόπειρα εκτόξευσε, όπως ήταν φυσικό, την δημοτικότητα του Σόιμπλε, που ένα χρόνο αργότερα είναι ο νέος πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης.
Τι έγινε όμως και ο φέρελπις Σόιμπλε έμεινε ξαφνικά εκτός του παιχνιδιού της ηγεσίας.
Μίζες είναι η απάντηση για την μη εξέλιξη του αδιάφθορου σήμερα υπουργού οικονομικών της Γερμανίας. Μίζες που δέχθηκε από τον Καρλ Χάιντς Σράιμπερ, έναν πολύ γνωστό έμπορο όπλων. Μίζες που καταχώρησε στα βιβλία ως «λοιπά έξοδα». Μίζες που οδήγησαν στην αυτοκτονία του υπεύθυνου οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, Βόλφγκανγκ Χίλλεν με ένα σημείωμα του αυτόχειρα, που έλεγε ότι αυτοκτόνησε για οικογενειακούς λόγους, το οποίο κανείς δεν πίστεψε. Να σας θυμίσω μόνο ότι μετά τις καταγγελίες Βαρουφάκη για την εμπλοκή της Siemens σε φοροδιαφυγή αυτοκτόνησε σημαντικό στέλεχος της Γερμανικής εταιρίας. Την επόμενη μέρα. Συμπτώσεις;
Ο Σόιμπλε αργότερα παραδέχθηκε ότι πήρε 100.000 μάρκα σε μια δεύτερη συνάντηση με τον έμπορο όπλων, την οποία όμως υποστήριξε ότι δεν θεώρησε δεύτερη συνάντηση γιατί ήταν διαδοχική με την πρώτη… Άρες, μάρες κουκουνάρες.
Ο Καρλχάιντς Σράιμπερ ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) στα τέλη της δεκαετίας του 1990 παραδέχτηκε ότι είχε ενθυλακώσει 33,1 εκατομμύρια ευρώ σε προμήθειες στο πλαίσιο συμφωνιών για αγοραπωλησία όπλων, όπως αρμάτων Fuchs στη Σαουδική Αραβία, ελικοπτέρων στον Καναδά και αεροσκαφών στην Ταϊλάνδη!
Το σκάνδαλο αυτό οδήγησε στην παραίτηση του Σόιμπλε από την προεδρία των Χριστιανοδημοκρατών, αλλά και στην πτώση του πρώην καγκελάριου Χέλμουτ Κολ που επέτρεψε στην Άγκελα Μέρκελ να αναλάβει την προεδρία του κόμματος το 2000…
Παρά τις ακραίες απόψεις του, ο Κολ πάντα πίστευε στον Σόιμπλε, σε αντίθεση με την Μέρκελ για την οποία έλεγε ότι δεν μπορούσε καν να φάει με μαχαιροπίρουνο. «Στα επίσημα δείπνα απλώς ήταν παρούσα και δεν ήξερε πώς να φερθεί, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να την επαναφέρω στην τάξη πολλές φορές». Ειδικά μάλιστα στον τομέα της ευρωπαϊκής πολιτικής την θεωρούσε ανίδεη και τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας ένα πολιτικό βρέφος.
Όταν μάλιστα με άρθρο της στη Frankfurter Allgemeine Zeitung η Μέρκελ ζητεί από το κόμμα της να αυτονομηθεί από τον Κολ, ο ίδιος κάνει λόγο για «κήρυξη πολέμου» από την γυναίκα της οποίας υπήρξε ο αναμφισβήτητος πολιτικός μέντορας. 

Στο βιβλίο που έγραψε ο δημοσιογράφος που πήρε τότε τις συνεντεύξεις από τονΧέλμουτ Κολ, ο κ. Σβαν, υποστηρίζει ακόμα ότι δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στον Σόιμπλε ότι θα μπορούσε να επιβάλει την υιοθέτηση του ευρώ στη Γερμανία. Μάλιστα τόνιζε εμφατικά: σε μία σύνοδο κορυφής στο Δουβλίνο το 1996: «Γιατί πιστεύετε ότι παραμένω στο πόστο μου; Για χάρη της Ευρώπης παραμένω. Χωρίς εμένα δεν θα μπορέσει κανείς άλλος να περάσει αυτήν την πολιτική στη Γερμανία».
Μεταξύ άλλων, για να καταλάβουμε τι σόι άνθρωπος είναι ο Σόιμπλε, έχει γίνει αντικείμενο σφοδρής κριτικής από τη γερμανική αριστερά για την υποστήριξή του στον Πόλεμο κατά του Ιράκ το 2003 αλλά και του στρατοπέδου Γκουαντάναμο ενώ είναι υπέρμαχος της χρησιμοποίησης του γερμανικού στρατού για επιχειρήσεις τήρησης της τάξης στο εσωτερικό της Γερμανίας, όπως και των στοχευμένων δολοφονιών για λόγους αντιτρομοκρατίας.
Αυτός ο σκληρός, άτεγκτος άνθρωπος παίζει σήμερα με τις τύχες μας υποτιμώντας λαούς και ειρωνευόμενος τις προσπάθειες τους, που έχουν σημαδευτεί με χαμένες ζωές και απέραντη θλίψη. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψει η χαρά και το χαμόγελο στη ζωή του αλλά δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για αυτό. Για το χαμόγελο που χάθηκε όμως από τα χείλη των δικών μου συμπατριωτών φταίει αυτός. Και αυτό ένα ολόκληρο έθνος δε θα του το συγχωρήσει ποτέ. Εκτός ίσως από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη