google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μητρώο Εθελοντών Δήμου Τριφυλίας σε εξέλιξη...

Μητρώο Εθελοντών Δήμου Τριφυλίας σε εξέλιξη...

Ο εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικο-οικονομικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας. Συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας .
ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ τη συμμετοχή και αξιοποιούμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που κατέχει ο καθένας μας, ώστε η εθελοντική προσφορά να δρα πολλαπλασιαστικά για το καλό του Δήμου μας.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον εθελοντισμό ως στάση ζωής, αναπτύσσοντας μια σχέση του Δήμου με τους εθελοντές που θα στηρίζεται στην αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη, χωρίς διάθεση να υποκαθιστά ή να ανταγωνίζεται ο εθελοντισμός τις δράσεις που έχει υποχρέωση να φέρει εις πέρας ο Δήμος, αλλά ούτε και το αντίθετο.
ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ η δράση των εθελοντών να είναι οργανωμένη με συγκεκριμένα καθήκοντα και ελευθερία αποχώρησης, όταν κάποιος το θελήσει.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ γιατί στις εθελοντικές δράσεις πρωταγωνιστές είναι οι ενεργοί πολίτες – εθελοντές!
Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας μπορείτε να απευθυνθείτε στους αρμοδίους επικοινωνίας :
  • κ. Φωτεινή Λυμπεροπούλου – Δημ. Κατ/μα Κυπαρισσίας, τηλ. 2716360720
  • κ. Βίκυ Αλεξανδροπούλου – Δημ. Κατ/μα Φιλιατρών, τηλ. 2761360023
  • κ. Γιούλη Ανδρινοπούλου – Δημ. Κατ/μα Γαργαλιάνων, τηλ. 2763360224
Η εγγραφή σας θα στηρίξει τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας ως άμεσα υλοποιούμενη δράση, αν το επιθυμείτε. Θα καταγραφεί το ενδιαφέρον σας για τα πεδία δράσεις που θέλετε να συμμετέχετε…
γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη