google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Θεοδωρακόπουλος «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για την άνοδο»

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Θεοδωρακόπουλος «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για την άνοδο»

Μια μεγάλη και παλικαρίσια νίκη κατάφερε και πέτυχε χθες η Κυπαρισσία που επικράτησε με 2-0 στο Άργος επί του ΠΑΟΚ Κουτσποδίου.Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη μπορεί να μην είχε σταθερή απόδοση αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτό που μετράει σε αυτά τα ματς είναι η ουσία και οι τρεις βαθμοί. Από τους παίκτες που έπαιξαν στο Άργος κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση και άπαντες έδωσαν ψυχή και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, ήταν συγκλονιστικός και ήταν που έδωσε την πάσα στον Φ. Παναγόπουλο για το 0-2, μίλησε λέγοντας μας τα εξής:
«Ηταν ενα δυσκολο παιχνιδι. Ημασταν καλα διαβασμενοι πως θα σταθουμε στο ματς.. Το σημαντικο για εμας ειναι οι τρεις βαμθοι. Βλεπουμε το καθε παιχνιδι ξεχωριστα και ειμαστε σε ενα πολυ καλο δρομο για την ανοδο. Εχουμε αρκετα προβληματα τραυματισμων και η απουσια του Μιτροφ ειναι μεγαλο πληγμα για εμας αλλα ο καθενας που αγωνίζεται στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Η ομαδας μας ειναι σε πολυ καλη κατασταση και ευχομαι στο τελος να πανηγηρισουμε την ανοδο στην Γ” Εθνική».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη