google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία σημείωσε στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Κυπαρισσίας η Αθλητική εκδήλωση για την συμπλήρωση 27 χρόνων από την λειτουργία του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας με την παρουσία γονέων αλλά και τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο που βραβεύτηκε από το Δ.Σ. του σωματείου.
Παρουσία περισσότερων από 120 αθλητών όλων των ηλικιών ο Μάστερ προπονητής Παναγιώτης Δικαίος εξήρε το ήθος και την αγάπη για την ευγενή άμιλλα τον Ολυμπιονίκη μας που συνεχίσει να προσφέρει κάνοντας αναφορά στους μικρούς αθλητές που αποτελεί πρότυπο με σεμνότητα, ταπεινότητα, ευγένεια και πειθαρχία που διακρίνει τον Ολυμπιονίκη καθώς δεν χρειάζεται να είσαι μόνο πρώτος αλλά ο συνδυασμός όλων αυτών των προυποθέσεων για να φτάσει ψηλά. Ο Προπονητής τον τίμησε παρουσία του κοινού για την παρουσία του στο Ελληνικό ταεκβοντό αλλά και το υψηλό επίπεδο αθλητισμού που παράγει.
Ο Πρόεδρος του ΑΓΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας και Πανελληνιονίκης με διακρίσεις Παναγιώτης Αλεξόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος για τη τιμητική πλακέτα στο Χρυσό ολυπμιονίκη λέγοντας ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι αρωγός στο να μεταδώσει στους αθλητές μας τις εξελίξεις στο Ολυμπιακό άθλημα που υπάρχουν αλλά κυρίως στο να πάρουμε στοιχεία της προσωπικότητάς του για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Θεωρεί ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που θα αποτελέσει θεσμό για την περιοχή μας.
Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Κουτσούλης χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναβαθμίζοντας το άθλημα και δίνοντας συγχαρητήρια στους γονείς που παρά την οικονομική κρίση στηρίζουν τα παιδιά τους για να μάθουν ευγενή άμιλλα και να γίνουν χρήσιμοι πολίτες στη κοινωνία.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού φορέα του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τον Ολυμπιονίκη χαιρετίζοντας ως πόλη και ως Δήμος την εκδήλωση που αποτελεί κορωνίδα για το τόπο μας δίνοντας ευχές στον κ. Παναγιώτη Δικαίο ενώ πρόσθεσε ότι είναι τιμή για τη Κυπαρισσία να δίνει το παρών ο Ολυμπιονίκη που ύψωσε την γαλανόλευκη στη μεγαλύτερη Ολυμπιάδα αποτελώντας το παράδειγμα του αθλητισμού και ήθους, ένα οικουμενικό μάθημα παιδείας αποτελώντας πρότυπο για τα παιδιά μας ώστε να έχουν οράματα. Υποσχέθηκε πάντως ότι με τις δυνατότητες του Αθλητικού φορέα να στηρίζει κάθε υγιή προσπάθεια αθλητισμού.
Η εκδήλωση περιλάμβανε προπόνηση αθλητών από τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο παρουσία και του Συλλόγου ΕΝ δράσει από την Καλαμάτα όπου προπονητής είναιο Γιώργος Διαμαντόπουλος αλλά και των προπονητών Δημήτρη Δικαίου και Τζίμη Παπαευθυμίου, ενώ παραβρέθηκε ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Στρατικόπουλος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό της περιοχής μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη