google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μαντζούνης «Η κατάκτηση του τίτλου ήταν μια επιτυχία πεντακάθαρη»

Μαντζούνης «Η κατάκτηση του τίτλου ήταν μια επιτυχία πεντακάθαρη»

O προπονητής του Α.Ο. Κυπαρισσίας Αλέξης Μαντζούνης παραχώρησε συνέντευξη στο isports.gr μιλώντας για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Μεσσηνίας, τους αγώνες κατάταξης αλλά και για το μπαράζ με την Σπάρτη που είναι και η πρεμιέρα. Για την φετινή περίοδο στην Α’ κατηγορία Μεσσηνίας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Α.Ο. Κυπαρισσίας
Το πρωτάθλημα Μεσσηνίας είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά στην Πελοπόννησο. Η φετινή κατάκτηση του τίτλου ήταν μια επιτυχία πεντακάθαρη, με τα επιμέρους ρεκόρ που πέτυχε η ομάδα και το ηθικό κέρδος με όλη τη Μεσσηνία ακόμη και τον μεγάλο ανταγωνιστή Πάμισο να αναγνωρίζει την ανωτερότητα και τη δυναμική του Α.Ο. Κυπαρρισίας.
Για την προετοιμασία ενόψει των αγώνων μπαράζ
Προετοιμάζουμε την ομάδα με τον συνεργάτη μου με καθημερινές προπονήσεις, θα κλείσουμε και ένα φιλικό στις 2-3 Μαϊού έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στις 10 Μαϊου.
Για τον όμιλο, τους αγώνες και την άνοδο στη Γ’ Εθνική
‘Ολος ο κόσμος έχει την αντίληψη ότι η άνοδος θα είναι υπόθεση των δύο φαβορί, της Α.Ε. Σπάρτης και του Α.Ο. Κυπαρισσίας.  Πέρυσι ήμουν στη Κοιλάδα, έχω εικόνα για το πρωτάθλημα Αργολίδας και το ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου που τον είχα αντίπαλο. Είναι μια αξιόλογη ομάδα που έχει εμπειρότατους παίκτες.  Ο Πανθυρεατικός είναι νταμπλούχος Αρκαδίας, προφανώς και έχει καλή ομάδα.  Η κάθε ομάδα έχει τις δικές της πιθανότητες και επιβάλλεται να υπολογίζουμε τον κάθε αντίπαλο. Οι αγώνες μπαράζ είναι μια διαδικασία που πρέπει να την ευχαριστηθεί ο κόσμος, οι ομάδες που συμμετέχουν και ο καλύτερος, ο πιο τυχερός και ικανός να ανέβει στη Γ’ Εθνική.
Για την Α.Ε. Σπάρτη
Είμαστε καλοί φίλοι με τον Ηλία Αναστασάκο και η μαγεία του ποδοσφαίρου μας έφερε αντιπάλους σε αυτούς τους αγώνες.  Η Α.Ε. Σπάρτη έχει το τεράστιο σεβασμό μου, μια ομάδα που ξεχειλίζει από ποιότητα και εμπειρία. Μαζεύω πληροφορίες αλλά την παρακολούθησα από κοντά στον αγώνα με τον Απόλλων Ξηροκαμπίου για να έχω μια καλύτερη εικόνα.  Σε ατομικό επίπεδο έχει παίκτες που μπορούν ακόμη και σε μια κακή ημέρα με μία ατομική ενέργεια να πάρουν τον αγώνα. Προσθέτοντας σε αυτό το κόσμο, τη φανέλα και γενικότερα τη δυναμική της συνθέτει μια πολύ δυνατή ομάδα.

kuparissia_1_febrouariou
Πηγή: isports.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη